Dimecres 3 de març: reunió del SOC i Consell d’alcaldies

Dimecres 3 de març: reunió del SOC i Consell d’alcaldes

A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC, com a representant de l’ACM, i avui hem treballat sobre el PDPO. La reunió ha durat fins les 11 del matí. Després segueixo amb feina de l’Ajuntament, sobretot per la Junta de govern que convoquem demà i pel Ple ordinari que convoquem la setmana que ve.
Per la tarda segueixo llegint temari del Postgrau i a les 7 de la tarda em connecto al Consell d’alcaldies del Consell Comarcal del Baix Penedès. Destaco la intervenció del Josep Ma Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya que ens explica les directrius d’obligat compliment que s’aplicaran els propers anys. És una gran persona i un gran president de l’agència de residus, sempre que li hem demanat consell o informació ens ha atès i ens ha orientat bé. Tenim la sort de comptar amb ell al capdavant.
Els residus és un tema preocupant i molt important, on hi hem de dedicar molts recursos humans, monetaris i d’informació.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari