Dimecres 24 de febrer: Ajuntament i Consell Comarcal

Dimecres 24 de febrer: matí d’Ajuntament i tarda a casa connectada a la Junta de govern i al Ple al Consell Comarcal

Aquest matí anem a Tarragona per una reunió i després a l’Ajuntament fins al migdia.
Per la tarda em connecto a les 7 per celebrar Junta de Govern al Consell Comarcal. Una Junta de catorze punts a l’ordre del dia amb l’aprovació de varis convenis, convocatòries d’ajudes i pròrrogues de convenis.
I a les 8 del vespre em torno a connectar per un Ple extraordinari del Consell Comarcal. El motiu de ser extraordinari és per aprovar la pròrroga del servei de residus comarcal, ja que s’està tramitant el nou servei però encara no està en funcionament.

Dilluns vam començar a publicar els vídeos explicatius dels pressupostos d’aquest 2021. L’any passat vam organitzar reunions als locals socials de les urbanitzacions i al nucli, on explicàvem el pressupost aprovat. Enguany no podem fer aquestes explicacions, i per aquest motiu hem gravat vídeos de curta durada, on expliquem les partides de cada àrea. Us animo a veure’ls!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari