Dimarts 23 de febrer: mesa social i reunió per la revista

Dimarts 23 de febrer: mesa social, reunió per la revista i 40 anys del 23F

A quarts de 10 del matí tenim mesa social amb les treballadores socials, la tècnica d’ocupació i la Paqui, regidora de benestar social. Repassem temes sobre la taula, propostes presents i futures i ens emplacem per la propera reunió del mes de març. És bàsic treballar serveis socials i ocupació de manera conjunta per oferir les màximes possibilitats als usuaris i usuàries de serveis socials.

Després tinc reunió, aquesta telemàtica, amb Quid Comunicació que és qui ens edita la revista Torre de Guaita. Acabem de repartir la revista i ja anem per la propera!! Repassem temes per començar a confeccionar la que es repartirà a finals de març. És un no parar!

Avui fa quaranta anys de l’intent de cop d’estat del 23F. No recordo el dia exacte, tenia 7 anys i devia estar a l’escola. Recordo les imatges que durant els anys posteriors van sortir la televisió però, per sort, no vaig viure amb por aquells dies. Han passat ja quaranta anys però cal recordar-ho i tenir-ho present per evitar que es repeteixin situacions semblants!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari