Dilluns 22 de febrer: reunió de sanitat, inici contracte, reunió de transport, lliurament dels premis de Carnaval i Junta de Govern

Dilluns 22 de febrer: reunió sanitat, nou conveni Trefo, reunió transports, lliurament dels premis de Carnaval i Junta de govern

Dia plujós i tranquil, sense vent ni tempesta. A les 9 del matí fem la reunió periòdica dels municipis que formem part de l’ABS (Àrea Bàsica de Salut) del Vendrell, per posar en comú les situacions a cada municipi, previsió de vacunacions, … Reunió interessant i necessària!
Al migdia donem la benvinguda a l’Ajuntament a l’Elena, que treballarà d’administrativa durant un any. Benvinguda!

I per la tarda reunió amb el Director de transports de la Generalitat. El transport és un tema complicat i més en termes municipals grans com el nostre.
A l’acabar i, fins abans de començar la Junta, anem donant els premis del concurs de fotografies de Carnaval. Molt contents de rebre’ls i donar-los els premis de comerç de proximitat, felicitats als guanyadors i a tots els participants!

Quan són les 7 de la tarda, comencem la Junta de Govern amb 15 punts a l’ordre del dia:
– aprovem l’acta de la sessió anterior

– atorguem cinc targetes de punt verd

– aprovem la convocatòria del concurs literari de Sant Jordi
El concurs literari de prosa i poesia pel Sant Jordi d’enguany, que esperem poder celebrar tal com cal. Avui aprovem la convocatòria i, quan surti publicada al BOP (Butlletí Oficial de la Província), ja es podran presentar les obres fins el 9 d’abril. Animeu-vos a participar!

– aprovem la licitació de les obres de Can Gordei
Són les obres d’ampliació del local i de la rampa d’accés a la pista. Quan surti publicada al perfil del contractant, que serà dins d’aquesta setmana, ja es podran presentar les empreses.

– aprovem pagaments de factures per 79.270,47€

– aprovem factures per 14.860,78€

– aprovem despeses menors

– adjudiquem definitivament l’adquisició de mobiliari per la sala de Plens, les dues cases dels mestres i el local de la Miralba

– aprovem la venda d’un nínxol

– atorguem una llicència urbanística

– aprovem sol·licitar un informe a la Generalitat per poder vendre una part de la parcel·la de propietat municipal, al polígon
És un percentatge d’una parcel·la de propietat municipal que ens han ofert de comprar-la per la construcció d’una nau industrial. El primer pas és sol·licitar autorització a la Generalitat i, una vegada la tinguem, ja es podrà licitar la venda.

Comencem el dilluns amb força!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari