Dijous 11 de febrer: dijous gras amb l’inici de l’enderroc de la fassina i el míting final del PDeCAT a Tarragona

Dijous 11 de febrer: dijous gras amb l’inici de l’enderroc de la fassina i el míting final del PDeCAT a Tarragona

Avui és dijous gras i, com marca la tradició, s’ha de menjar truita, botifarra d’ou i coca de llardons. Nosaltres vam menjar truita ahir per sopar, o sigui, que avui mengem una boníssima coca de llardons!
No recordava que era avui el dijous gras, primer perquè no vivim el Carnaval com els altres anys, i segon perquè cap dels fills va a l’escola de primària i no tenim llista del rei carnestoltes per anar complint, i per això vaig més despistada!

A les 9 del matí comencen les obres d’enderroc de la fassina, menys la torre, però no es veu gaire de fora. Fan tots els preparatius i comencen per dins. Aviat ja es veurà bé!

I per la tarda anem a Tarragona tots els que formem part de la candidatura del PDeCAT del camp de Tarragona, terres de l’Ebre i el Baix Penedès, pel míting final de la campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge.
Ens trobem a la recepció del Teatre de la ciutat de Tarragona i no som més de 30 persones.
Ens adrecen unes paraules l’Oriol, la Irene, el Carlos Luz, el Marc Castells, la Joana Ortega, el Marc Arza, el president Mas i l’Àngels Chacón. Grans paraules i grans propostes de grandíssimes persones!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari