Dimecres 10 de febrer: comissió de seguiment del SOC, reunió amb l’escola de música i vespre mirant el debat de Tarragona

Dimecres 10 de febrer: comissió de seguiment del SOC, reunió amb l’escola de música i vespre de debat amb el nostre candidat Marc Arza

A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), com a membre de l’executiva de l’ACM. Avui ens presenten l’informe de resultats i avaluació PDPO 2019/20. Molta feina feta!

A les 12 del migdia em reuneixo, juntament amb la Judith i la Leo, regidores de cultura i ensenyament, amb l’escola de música contrapunt, que és qui gestiona l’escola de música. És una de les reunions periòdiques que, com la majoria de reunions, és telemàtica. Parlem d’aquest curs i de propostes que esperem poder portar a terme ben aviat!

Per la tarda de campanya electoral pel PDeCAT a la Bisbal, feina de formigueta que és la que sabem fer!
I a les 10 de la nit, seguint el debat dels candidats de Tarragona a les eleccions del proper diumenge. El nostre candidat, el Marc Arza, no el coneixia i ha estat un gran descobriment! Molt bé Marc!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari