Dimarts 9 de febrer: Ajuntament, campanya amb el PDeCAT a la comarca, formació i debats televisius

Dimarts 9 de febrer: Ajuntament, campanya amb el PDeCAT pel Baix Penedès, aposta per la formació contínua personal i debats televisius

Estic a l’Ajuntament de 9 a quarts d’11 del matí amb trucades i gestions. Una estona abans de les 11 del matí la Judith i jo marxem cap al Vendrell per trobar-nos amb els candidats del PDeCAT de la comarca i el nostre cap de llista Marc Arza.
És el tercer dia que ve a la comarca en les últimes setmanes i amb el compromís de seguir venint quan sigui el nostre diputat al Parlament de Catalunya!
Ens trobem al mercat del Vendrell, amb roda de premsa prèvia i després entrem dins per escoltar i parlar amb paradistes. Tenim el goig de parlar amb la peixateria del mercat que té la peixateria a la Bisbal, bona gent!
Sortint del mercat visitem varis comerços i marxem cap a Sant Jaume dels Domenys per parlar amb Cellers Domenys.
A Cellers Domenys escoltem i parlem amb el gerent i el president, persones que fan una gran tasca al món de la pagesia i el cooperativisme. Gràcies!
Marxem cap a Calafell per dinar i visitar l’empresa Miracle d’espècies i packaging, molt interessant!

Arribo a casa a quarts de 6 de la tarda i em connecto a l’ordinador per respondre els més de quaranta-cinc correus rebuts avui! Abans però, gestiono els documents i la transferència per la inscripció a la Diplomatura en postgrau semipresencial en lideratge i governança local. Des que va començar aquesta legislatura que tenia ganes d’aprendre més del món local en el tema de governança i lideratge, però l’any passat en plena pandèmia no vaig buscar res. Aquest any he trobat aquesta formació que organitza l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i que fa la UPF Barcelona School of Management. Ja fa uns anys vaig fer el Màster en govern local a l’ACM i va ser fantàstic amb grans professionals del món local de tots els àmbits!
Aquesta formació està orientada a la preparació específica dels càrrecs electes en una societat que canvia ràpidament i on les institucions s’han d’adaptar de forma continuada. On cal adaptar les polítiques i processos de govern i gestió pública a la constant evolució dels països i les organitzacions.
La formació és bàsica sempre tant en el món privat com el món públic, i potser més en el món públic perquè treballem molts temes d’àmbits diferents i perquè cal actualitzat-se sempre. Amb ganes ja de començar i aprendre!

Doncs mentre treballo des de casa, engego la televisió per veure el debat territorial de TVE, on hi participa el Marc Arza. Felicitats Marc pel debat!

I després de sopar miro també el debat de TV3, amb la gran Àngels Chacón!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari