6 i 7 de febrer: cap de setmana de campanya amb el PDeCAT i de celebració familiar

6 i 7 de febrer: cap de setmana d’actes de campanya del PDeCAT, telemàtiques i presencial, i de celebració familiar

Estem a la meitat de la campanya i, si fos una campanya “normal”, hauríem anat tot el cap de setmana amunt i avall! Però la situació fa que sigui una campanya diferent i, per tant, un cap de setmana també diferent.
El dissabte 6 de febrer al migdia, em connecto a l’acte municipalista del PDeCAT que es fa des de Reus, on intervenen els caps de llista de cada província. Cada vegada que els escolto estic més convençuda que tenim les millors candidatures per fer front a l’actual crisi amb bona gestió i a dirigir un país per ser excel·lents i aconseguir la independència.

Per la tarda acompanyo al Jordi Marlès, candidat també a les llistes i president comarcal del PDeCAT, a penjar alguns cartells per la comarca.
A la Bisbal n’hem de tornar a penjar també, amb el grup local. Els cartells que vam posar la setmana ja no hi són, la majoria van volar a causa del vent (n’hem recuperat la majoria) i alguns ens els han tret i trencat segurament algun altre partit. Es deuen pensar que hi guanyen alguna cosa fent-ho, ja tenen prou pena! En els propers dies en posarem més.

El diumenge 7 de febrer al matí, em connecto a l’acte central de campanya que es fa des d’Igualada, la ciutat de la candidata a presidenta de la Generalitat, l’Àngels Chacón. Està molt bé que la candidata no sigui de Barcelona, ja que aporta una nova visió.
Unes intervencions excel·lents per part de tots, endavant!

Dinem al restaurant Ull de Llebre, celebrant l’aniversari de la meva mare que va ser aquesta setmana. Com que som uns quants, ens posem en dues taules. Quines ganes de poder estar tots junts a taula, ens haurem d’esperar!
Què puc dir del dinar? boníssim!!!

Per la tarda fem l’acte de campanya de la comarca. Ens trobem els quatre candidats comarcals, Quim Nin, Jordi Marlès, Joan Ma Diu i jo amb el cap de llista, en Marc Arza, a la Plaça Nova.
Poc públic perquè és el que toca, i es grava per retransmetre-ho per youtube.
Un honor ser candidata de la comarca i tenir en Marc de cap de llista. L’he conegut durant aquesta campanya i puc dir que és el millor candidat que podem tenir: intel·ligent, treballador, del món local, optimista, empàtic i un gran orador. Serà el diputat del territori i farà de diputat del territori, que vol dir que treballarà per la comarca.
En la meva intervenció explico que som un partit municipalista i les candidatures ho reflecteixen. Som gent del territori, de km0 i això es tradueix en tocar de peus a terra, escoltar i entendre que les decisions s’han de prendre des del territori.
Estem immersos en una crisi sanitària, econòmica i social. En aquestes eleccions cal un govern fort i decidit que apliqui mesures urgents per afrontar la crisi sanitària, com són cribatges massius, ajudes i una desescalada per territoris. Per la crisi econòmica calen llocs de treball, suport a les empreses, que vinguin més empreses. Som una comarca amb un alt índex d’atur i calen polítiques prioritàries d’ocupació i formació. I per últim, cal afrontar la crisi social amb polítiques socials, amb la més important: el millor subsidi és un lloc de treball.
Agraeixo molt les persone que heu vingut a escoltar i donar suport i a les que ens heu seguit per les xarxes. Diumenge que ve, si t’ho penses vota al PDeCAT!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari