4 i 5 de febrer: dijous i divendres de reunions, dia mundial contra el càncer i debat comarcal

4 i 5 de febrer: dijous i divendres de reunions, dia mundial contra el càncer i debat comarcal

El dijous 4 de febrer al matí tinc vàries reunions, i destaco la reunió convocada pel Delegat del Govern de la Vegueria Penedès, en Pere Regull, amb tots els alcaldes i alcaldesses de la Vegueria i membres de la conselleria de Sanitat i el Procicat de la Generalitat. El tema és garantir totes les mesures pel dia de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.
Sí que es resolen alguns dubtes però d’altres queden oberts. Esperem que aquesta última setmana es vagin resolent.
Al vespre s’il·lumina l’Ajuntament de color rosa per commemorar el dia mundial del càncer. Per donar èmfasi a una lluita constant per eradicar el càncer, una malaltia que ens ha tocat a tots d’aprop.

El divendres 5 de febrer a dos quarts de 8 del vespre participo, com a candidata al PDeCAT a la demarcació de Tarragona, en un debat organitzat per l’ANC del Baix Penedès.
És un debat que organitzen a totes comarques de Catalunya convidant als partits independentistes per parlar, bàsicament, de com aconseguir la independència.
En aquest debat també hi participen el Josep Ma. Llasat per Junts, Kilian Fuertes per la CUP i Ivan Faccia per ERC. Un debat moderat per l’Adrià Alsina.
És el primer debat polític en el que participo! I m’ha agradat participar-hi, tot i que he trobat a faltar propostes per part dels altres partits, propostes per millorar la comarca. És veritat que totes les preguntes estan enfocades a la independència, però no podem oblidar que el nou govern del 14F ha d’afrontar una crisi amb mesures concretes i treballar per ser un país capdavanter i, així, poder aconseguir la independència. Des del PDeCAT som un partit municipalista, al costat de la ciutadania i per això toquem de peus a terra i sabem que no s’ha d’enganyar a la gent i que la independència l’aconseguirem si treballem per fer de Catalunya un gran país, solucionant els problemes. No l’aconseguirem parlant només de la independència, calen accions.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari