1 i 2 de febrer: començant el mes de febrer amb reunions, benvingudes i campanya PDeCAT

1 i 2 de febrer: començant el mes de febrer amb reunions d’urbanisme i de residus, benvingudes, processos de licitacions i trobades virtuals de campanya amb el PDeCAT

El dilluns 1 de febrer patim un vent molt fort tot el dia! Encetem nova pàgina del calendari amb una foto magnífica del fotògraf local Raúl Gallego. Començo la jornada amb reunió a quarts de 9 del matí amb els tècnics municipals d’urbanisme, amb seguiment d’expedients i projectes.
A les 12 del migdia obrim el sobre A de la licitació de les obres de la 1ra fase del poliesportiu municipal, el sobre A que correspon a la documentació administrativa. S’han presentat deu empreses i ara toca esperar a obrir l’altre sobre perquè els tècnics facin les valoracions segons els plecs de clàusules.
Per la tarda, dono la benvinguda a una nova família empadronada i parlem del municipi, serveis i necessitats. Benvinguts!
I acabo la jornada amb una reunió interna sobre la gestió de residus. A estones, durant el dia, em vaig connectant a xerrades del PDeCAT, que serien mítings si no hi hagués la pandèmia. Tenim uns grans candidats i candidates!

El dimarts 2 de febrer és el dia de la Candelera i sembla que l’hivern serà llarg, si fem cas de la dita que no acostuma a fallar : “Si la Candelera plora, l’hivern és fora. Si la Candelera riu, l’hivern és viu“. Almenys que no sigui hivern ventós!
A part de ser l’aniversari de la meva mare, que ja el fa ser un dia especial, la Candelera és un dia que em porta molts records després d’haver treballat quinze anys a Valls. I enguany amb les desennals que no han pogut ser com es mereixen els vallencs i vallenques. Unes festes impressionants!
Doncs avui començo amb una reunió amb l’empresa que ens ha portat la fibra òptica a tot el municipi, parlem de millores i de nous projectes engrescadors.
Seguidament un nou acte de benvinguda a un nou empadronat.
Després reunió amb una de les empreses del polígon per nous projectes. Endavant!
I per la tarda una reunió de la gestió de residus, treballant pel futur i el millor model pel municipi.
Acabo també connectada a diversos actes telemàtics del PDeCAT, amb polítiques útils, de futur i les que necessita el nostra país.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari