30 i 31 de gener: acabo el mes amb el primer cap de setmana de campanya, amb el PDeCAT

30 i 31 de gener: acabo el mes amb petites trobades presencials i trobades telemàtics de la campanya electoral del PDeCAT i indignació per una afirmació d’ERC

Començo el dissabte 30 de gener com m’agrada començar els dissabtes: comprant als comerços bisbalencs per tenir pa, fruita i verdura, carn i embotits, … per la setmana que ve.
A quarts d’11 del matí, cap al Vendrell!! Avui els candidats de la comarca del PDeCAT posem taula al Vendrell per parlar amb els veïns i veïnes del Vendrell i per la roda de premsa amb TV Vendrell. Ens ho passem molt bé en aquesta estona!

És un dia ventós però dóna gust estar-se a casa i sentir el vent des de dins! Per la tarda aprofito per connectar-me a l’acte del PDeCAT on els candidats parlen del territori. Candidats i candidates del territori, intel·ligents i treballant per tots!

Sopant, m’indigno escoltant el TN de TV3 on, Oriol Junqueres d’ERC, diu que són un partit amb zero casos de corrupció.
M’indigna molt perquè no és veritat: des del 2003 que coneixien i han donat suport a l’ex-alcalde Puigibet d’ERC de la Bisbal. Recordo que un càrrec comarcal d’ERC, de fa 15 anys, a qui li vaig parlar de l’actitud i actuacions poc ètiques del Sr. Puigibet, em va dir “nena, la política és així i si no t’agrada, te’n vas a casa”. I un altre càrrec, fa cinc o sis anys, em va dir “mentre guanyi…”.
De tot el que va fer l’ex-alcalde només ha sortit a la llum i en judici, la seva acusació per prevaricació per no donar les actes de les Juntes de Govern local, condemnant-lo a una inhabilitació per quatre anys. I això és corrupció! La prevaricació és una de les formes de corrupció i per això m’indigna que el president del partit digui que no en tenen cap cas. Segurament no és important per ells venint d’un municipi petit, però per mi sí que és important perquè considero indigne una persona que ha prevaricat i que està condemnat que hagi estat alcalde de La Bisbal.

El diumenge 31 de gener al matí vaig a Reus. Gravem converses amb el candidat del PDeCAT a Tarragona Marc Arza, els diferents candidats i candidates. Una campanya molt estranya però única per aquest motiu.

I seguim amb la campanya! Perquè després de dinar aprofitem que ha afluixat una mica el vent per penjar una pancarta i diversos cartells de l’Àngels Chacón i el Marc Arza.


I a quarts de 8 del vespre em connecto a un acte del partit amb associats i simpatitzants del PDeCAT del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès, amb els parlaments d’en Ferran Bel, Carles Luz i Marc Arza.

Mentre escric el bloc, al vespre, vaig escoltant el debat a TV1 dels candidats. Se’m fa molt estrany sentir el doblatge en castellà als candidats i candidates que parlen en català! Per mi no hi ha color de la preparació, propostes i programa electoral treballat de l’Àngels Chacón! Si t’ho penses PDeCAT!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari