Divendres 29 de gener: reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona i a Tarragona amb el PDeCAT

Divendres 29 de gener: reunió amb la Cambra de Comerç i trepitjant territori amb el PDeCAT a Tarragona

A les 9 del matí em connecto, juntament amb la regidora de comerç Judith Vidal i la tècnica d’ocupació Arantzazu, amb el Jordi de la Cambra de Comerç de Tarragona. Gràcies a la feina conjunta de les regidories de comerç i ocupació amb la Cambra de Comerç de Tarragona, vam portar a terme la primera dinamització econòmica al municipi els mesos anteriors. Avui ens reunim per plantejar una nova estratègia per aquest 2021, molt important i necessària per l’economia local. Una reunió molt engrescadora amb noves propostes i amb una força impressionant per part del Jordi, de la Judith i l’Arantzazu!

Una estona abans d’acabar la reunió, els deixo per marxar a Tarragona i trobar-me amb una part de la candidatura del PDeCAT: Marc Arza, Carles Luz, Irene Mallol i Montse Caelles, uns cracks!
Participo en el primer acte de campanya del PDeCAT, amb una roda de premsa al balcó del mediterrani, reivindicant que som una candidatura de política de km zero, de governança al carrer, de proximitat. Si t’ho penses, PDeCAT!

Torno a l’Ajuntament, treballant amb l’equip de govern i tècnics fins passades les tres del migdia. Sempre hi ha feina quan se’n vol fer!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari