Dijous 28 de gener: casament, reunions i inici de la campanya electoral amb el PDeCAT

Dijous 28 de gener: casament, reunions i inici de campanya electoral amb el PDeCAT

Avui tinc el goig de celebrar el primer casament civil d’aquest any 2021, el casament del Raul i l’Alba. Tots els casaments són especials però quan coneixes els nuvis, en aquest cas conec el Raul, encara el fa més especial. Moltes felicitats!

Quan acaba el casament anem a visitar les cases dels mestres reformades del tot, amb la regidora de serveis socials Paqui Cepas. Ara falten mobles i electrodomèstics bàsics i ja estaran a punt!

A les 12 del migdia em connecto amb alcaldes i alcaldesses de la Vegueria Penedès, el Delegat del Govern Pere Regull i representants de la Generalitat de Sanitat i el Procicat. El motiu és rebre més informació sobre la Covid a casa nostra, compartir informacions i resoldre dubtes. Gràcies Pere per la convocatòria!

Quan acabo pujo a la sala de Plens, on hi ha la Judith i el Feliu. La Judith és la representant de l’Ajuntament al Consorci d’enoturisme Penedès i avui fan la presentació de propostes 2021. Algun any hi havia assistit i era un acte molt ben organitzat i enguany toca fer-lo a distància. Quan arribo ja quasi estan i m’afegeixo al brindis final amb totes les persones connectades, un brindis amb el millor cava, el de Cellers Domenys. Txin-txin!

Dino aviat perquè a les 4 de la tarda sóc a la Ramba del Vendrell acompanyant en Marc Arza, candidat del PDeCAT a Tarragona per eleccions del 14F al Parlament, juntament amb els companys candidats de la comarca. En Marc em parla amb molta passió i força de com està gaudint amb la precampanya que acaba avui, visitant totes les comarques que formen part del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès, escoltant a tothom i trepitjant territori. Ets un gran candidat Marc i estic molt orgullosa d’acompanyar-te a la candidatura!

Torno a la Bisbal i vaig cap a l’Ajuntament per connectar-me, juntament amb la Leo regidora d’ensenyament, a la reunió periòdica amb alcaldes i alcaldesses de la comarca, regidors i regidores d’ensenyament i representants del Consell Comarcal, amb el director dels serveis territorials d’ensenyament de la Generalitat a Tarragona. Repassem com ha estat la tornada a l’escola després de Nadal, com estan les xifres en positius de Covid i com va avançant el programa de digitalització. A l’acabar, fixem les properes reunions dels mesos de febrer i març.
No em moc del despatx i arriben la resta de l’equip de govern, per fer reunió. Com que és l’hora de l’acte d’inici de la campanya del PDeCAT, al despatx mateix mirem amb el mòbil els parlaments dels candidats a Tarragona, Lleida i Girona, de la Joana Ortega, el Marc Castells i la gran Àngels Chacón, Si t’ho penses, PDeCAT!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari