23 i 24 de gener: cap de setmana de benvinguda a una nova empadronada i de precampanya del PDeCAT

23 i 24 de gener: cap de setmana amb la benvinguda a una nova empadronada i pre-campanya del Partit Demòcrata

El dissabte al matí, després d’anar a comprar als comerços bisbalencs, vaig cap a Tarragona per participar a la roda de premsa del PDeCAT. El Marc Arza exposa la problemàtica del món esportiu amb la pandèmia i les minses ajudes que reben. L’acompanyo juntament amb la Montse de Reus, el Marc de Vila-seca i l’Oriol de Tarragona. Grans companys!

A les 4 del migdia em connecto amb la candidata del PDeCAT Àngels Chacón, juntament amb alcaldes de la comarca i l’executiva comarcal. No em canso d’escoltar a l’Àngels!

El diumenge a quarts de 12 del migdia vaig a l’Ajuntament per rebre una nova empadronada. Per motius laborals el cap de setmana és quan pot quedar i per això la rebo avui. Benvinguda!

I a les 7 de la tarda em connecto, amb més de 500 persones més, amb les explicacions del president del PDeCAT, David Bonvehí, el número tres per Barcelona i alcalde d’Igualada i la candidata Àngels Chacón. Acabem la jornada amb unes paraules del President Mas. Molt orgullosa de formar-ne part per la coherència, el compromís i la garantia de treballar i gestionar el dia a dia, de la millor manera i amb el millor equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari