Divendres 22 de gener: tempesta forta i breu i migdia i tarda a la comarca amb el candidat del PDeCAT Marc Arza

Divendres 22 de gener: tempesta de matí, feina a l’Ajuntament i migdia i tarda a la comarca amb el candidat Marc Arza del PDeCAT

Surto de casa a quarts de 9 del matí i el cel mirant a la Juncosa està negre, negre! quan sóc a casa dels meus pares comencem a sentir ploure, trons, veiem llamps i pedra petita, tot acompanyat de molt de vent: tempesta forta i breu. Un espectacle de la naturalesa que s’agraeix veure’l des de dins a casa!
Per sort, en uns minuts afluixa i ens quedem amb el vent bisbalenc i sense destrosses.

A l’Ajuntament enfeinats com sempre fins al migdia que comencem la visita del candidat Marc Arza, del PDeCAT, a la comarca amb qui tinc el goig de compartir candidatura juntament amb en Quim Nin i en Jordi Marlès.
Primer visitem l’empresa Bugaderia Neutral, al polígon Les Planes de la Bisbal, on ens obren les portes i expliquen com estan vivint aquesta pandèmia i quines solucions necessiten per part de la Generalitat.
Després anem cap a Calafell per visitar la botiga de Terra i Taula on el bisbalenc i emprenedor Jordi Pascual, i el calafellenc i empresari Rafel Solé, ens expliquen com va començar el projecte de Terra i taula, com els està afectant la pandèmia, quins projectes tenen actualment i què necessita la comarca per part de la Generalitat.
Acabem amb roda de premsa al Vendrell, a l’estació de tren, una visita ràpida però interessant i necessària del candidat a la nostra comarca. Gràcies Marc!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari