Dijous 21 de gener: celebrem Santa Agnès i, a l’Ajuntament, dues reunions telemàtiques i convocatòria de Junta de Govern

Dijous 21 de gener: celebrem Santa Agnès i, a l’Ajuntament, dues reunions telemàtiques i convocatòria de Junta de Govern

Avui celebro el sant, Santa Agnès, i estic molt agraïda per les felicitacions rebudes de familiars, amics i companys. La majoria és amb missatges de wasap o telèfon, per la situació actual. Ho celebrem tots quatre a casa. Molt agraïda i en vida vostra, que es diu.

A un quart de 10 del matí em connecto a l’Assemblea extraordinària de la Mancomunitat de l’Albornar. Primer votem la urgència de la sessió i després el punt pel qual es convoca que és l’aprovació del compte general de l’exercici 2019.
El compte general del 2019 l’haguéssim hagut d’aprovar i presentar abans d’octubre de 2020 però enguany, des d’hisenda de l’estat, allarguen el termini fins aquest gener. Per aquest motiu l’aprovem avui. A l’Ajuntament ja està aprovat i presentat.
A aquesta assemblea també estan connectades la Judith i la Leo, els tres alcaldes d’Albinyana, Banyeres i Santa Oliva i dos regidors de cada municipi.

Després, a les 10 del matí, em connecto al CDSOC (Consell de Direcció del SOC), com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Un consell de direcció amb dotze punts a l’ordre del dia. Propostes que ja ens han enviat fa uns dies perquè les puguem valorar. Acabem a quarts de dotze del matí.

I ja al migdia convoquem la Junta de Govern pel dilluns que ve, dia 25 de gener.

Poso la frase que hi ha l’agenda pel dia d’avui: “Els qui saben molt s’admiren de poques coses, i els qui saben poc s’admiren de tot“, de L.A. Sèneca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari