Dimecres 20 de gener: Ple extraordinari i urgent, benvinguda, reunions i Ple al Consell Comarcal

Dimecres 20 de gener, Sant Sebastià copatró de la Bisbal: Ple extraordinari i urgent, benvinguda a nous empadronats, reunions i Ple al Consell comarcal

Avui és Sant Sebastià, copatró de la Bisbal i quan celebràvem la Festa Major petita o d’hivern. El cap de setmana més proper la Societat és qui organitzava la festa amb concert pel jovent el divendres, dissabte concert i ball amb l’orquestra Maravella, diumenge al matí matinades amb el grup de grallers i tabalers de la Societat i trobada de gegants. I per la tarda un espectacle de màgia, o animació, …
Enguany tampoc ho podem celebrar, el que fem és recordar les festes anteriors i esperar les properes.
Tal dia com avui fa 82 anys que van entrar a la bisbal, i als pobles del voltant, les tropes franquistes. Una part de la història que van viure els bisbalencs i bisbalenques d’aquells anys que no podem oblidar.

A 2 quarts de 9 del matí celebrem el Ple extraordinari i urgent que vam convocar ahir. Hi ha dos punts a l’ordre del dia: el primer és votar la urgència del Ple i el segon punt, que no es vota, és el sorteig de les meses, per saber quines persones faran de presidents i vocals a les eleccions del 14 de febrer, eleccions al Parlament de Catalunya. En cas que no hi hagi eleccions el 14 de febrer i siguin més endavant, aquest sorteig no servirà.

Després comencem amb un matí de reunions. Primer donar la benvinguda a una nova família que fa poques setmanes que viu a la Bisbal. Benvinguts!
A dos quarts d’11 el Feliu, regidor de sanitat, i jo ens reunim telemàticament amb l’enginyer municipal i l’empresa zooethics.
Aquesta empresa és l’adjudicatària del servei de control de colònies de coloms al nucli, i ens presenten la memòria del 2020. Molt interessant l’explicació. El menjar que els hi posen esterilitza i fa que no criin i, per tant, sense sacrificar cap colom, es va reduint el nombre d’exemplars.

A les 12 em reuneixo amb la Leo per anar acabant ja tota la documentació i informació del servei de bus urbà. Millorar-lo sense passar-se massa de pressupost ni de competències no és fàcil, però estem satisfetes de les millores.

Dues videoconferències al vespre: reunió amb el candidat Marc Arza, del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, i totes els que formem part de la llista, i Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès.
Em connecto a les 8 del vespre a la reunió de la llista del PDeCAT a Tarragona encapçalada pel Marc Arza. Comentem campanya, programa, … Orgullosa de compartir llista amb alcaldes i alcaldesses, dels que trepitgem el territori.

Uns minuts abans d’acabar surto de la reunió per connectar-me al Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès, que és a dos quarts de 9 del vespre.
Avui prenem possessió dos nous consellers: una del PDeCAT i un d’ERC.
La del PDeCAT és la Sandra Suárez de Calafell, que serà una gran consellera. Benvinguda!
Hem aprovat la constitució dels òrgans de governança del Pla estratègic comarcal i el reglament de prestacions urgències socials. És el primer Ple del Consell d’aquest any.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari