Dimarts 19 de gener: benvinguda a nous empadronats, reunions, convocatòria de Ple per demà i comiat de l’Antònia

Dimarts 19 de gener: benvinguda a nous empadronats, reunions d’ensenyament, comiat de l’Antònia i convocatòria de Ple extraordinari i urgent per demà

A les 9 del matí rebo uns nous bisbalencs, benvinguts!

Avui dues reunions d’ensenyament, una amb la direcció dels serveis territorials de la Generalitat a Tarragona, i l’altre amb la direcció de l’escola. Anem aclarint temes per millorar els convenis i ajudes i comentar la situació actual amb totes les mesures establertes. La Leo és una gran regidora d’ensenyament!

Després de rebre un correu de la Generalitat i del coneixement de la notícia de la suspensió provisional de l’ajornament de les eleccions pel 30 de maig, convoquem un Ple extraordinari i urgent per demà, aj que demà és l’últim dia per convocar el Ple per fer el sorteig dels membres de les meses electorals pel 14F. Tot pot ser que fem el Ple i les notificacions i que al final no hi hagi eleccions el 14 de febrer, ja veurem!

A les 4 de la tarda acomiadem a l’Antònia, que ahir ens va deixar després de viure una vida llarga. Ja feia anys que no sortia de casa i s’ha anat apagant mica en mica. Una abraçada ben forta a tota la família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari