Dilluns 18 de gener: sanitat, cinema Gaudí, benvinguda i Idiada

Dilluns 18 de gener: reunió ABS del Vendrell, sorteig pel cinema Gaudí, benvinguda a nous empadronats i Idiada

A les 9 del matí em connecto a la reunió telemàtica amb l’ABS (Àrea bàsica de salut) del Vendrell. Des de començaments de la pandèmia que fem reunions periòdiques els alcaldes de l’ABS del Vendrell amb responsables de l’àrea. Comentem novetats, resum dels cases i noves afeccions, problemàtiques, … Són reunions molt productives per poder seguir oferint el millor servei a cada municipi. Els municipis que en formem part som el Vendrell, Albinyana, Bellvei, Santa Oliva i la Bisbal.

Després fem el sorteig per gestionar les entrades per les properes pel·lícules del cicle Gaudí de cinema en català. I, com sempre, convidem a totes les entitats que vulguin a venir al sorteig i així poder gestionar la venda d’entrades del dia que toqui i l’entitat es queda la recaptació.
Les entitats que venen són el Grup de Geganters i grallers de la Societat, l’Associació de Dones la Roca foradada, l’Associació de gent gran, els Senderistes bisbalencs i la Coral.
Durant els mesos de gener, febrer i març podrem gaudir de les pel·lícules: “Adú“, “El meu germà persegueix dinosaures“, “La boda de Rosa“, “L’ofrena” i “Terra de telers“. Grans pel·lícules!

Avui rebo a nous nous empadronats, un al matí i un a la tarda. És molt agradable rebre nous bisbalencs i poder parlar del municipi, els serveis que tenim i tot el que hi poden fer. Benvinguts!

Per la tarda fem reunió d’equip de govern i, quan arribo a casa, tenim la gran sorpresa de rebre cartes! Algunes amb el mata-segells de novembre!
La sorpresa agradable és rebre un document de la història d’Idiada en els vint anys de la seva constitució. Moltes gràcies i portaré un exemplar a la biblioteca municipal!
Idiada és una gran empresa a la comarca molt important per la seva tasca dins el món de l’automoció, capdavantera en el sector, amb molts treballadors del territori i un gran actiu.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari