Dimecres 13 de gener: avaria xarxa d’aigua, PDeCAT de la Vegueria Penedès i Consell d’alcaldies

Dimecres 13 de gener: avaria xarxa d’aigua, fotos i roda de premsa del PDeCAT de la Vegueria Penedès i Consell d’alcaldes

Des de diumenge que hi una avaria a la xarxa d’aigua del Priorat, de l'”extra”, i que des del diumenge han anat traient taps de calç de diferents trams. Ahir ja vam quedar amb l’empresa concessionària que avui, en cas que seguissin sense resoldre la incidència totalment, portarien un camió cisterna d’aigua de boca.
L’avaria encara no està resolta del tot però han posat uns provisionals perquè tots els habitatges de la extra del Priorat tinguin aigua. Al migdia ha arribat el camió cisterna, davant del parc, i l’equip de govern hem anat casa per casa per explicar que hi ha el camió cisterna disponible amb oferiment de portar les garrafes plenes a casa i recollint totes les queixes.
A mitja tarda ja ha arribat l’aigua a totes les cases i l’empresa concessionària segueix traint taps de calç, segueix treballant per tornar a la normalitat i treure la solució provisional.
El tema del subministrament d’aigua és important, és un servei bàsic i no hem descansat fins que han tingut aigua.
Bona part del municipi té canonades velles i mica en mica anem invertint per canviar-les i buscar solucions per evitar que la calç faci taps. Un agraïment a tots els veïns i veïnes de la extra per la paciència i col·laboració aquests dies en informar en cada moment. Seguim!

A les 11 del matí sóc al mirador Miravinya Sant Pau, un mirador esplèndid de Vilafranca del Penedès i bona part de l’Alt Penedès.
Ens hi trobem bona part dels candidats i candidates del Partit Demòcrata de la Vegueria Penedès: les comarques de l’Alt Penedès, Garraf i Anoia (que van a la candidatura per Barcelona encapçalada per l’Àngels Chacón) i del Baix Penedès (a la candidatura de Tarragona encapçalada pel Marc Arza), juntament amb alcaldes i alcaldesses del PDeCAT de la Vegueria Penedès.
D’aquí anem a Vilafranca per fer una roda de premsa. Hi som el candidat i alcalde d’Igualada Marc Castells, el candidat i alcalde de Vilafranca Pere Regull, el candidat i alcalde de Llorenç Jordi Marlés i jo mateixa. Tots amb la vista posada en si hi haurà eleccions o no el 14 de febrer.
I de la roda de premsa cap a la Bisbal! Tot el matí amb el telèfon a la mà i la orella per l’avaria a la xarxa d’aigua del Priorat.

I a les 7 de la tarda Consell d’alcaldies del Consell Comarcal del Baix Penedès amb 7 punts a l’ordre del dia. A destacar l’aprovació del reglament de prestacions socials d’urgència, temes de residus, okupacions, … Treballant per la comarca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari