Dimarts 12 de gener: PDeCAT i Ajuntament

Dimarts 12 de gener: roda del premsa del PDeCAT del Baix Penedès i reunions

A les 9 del matí la Judith i jo som al local del Partit Demòcrata de la comarca al Vendrell, juntament amb en Jaume Casañas per una roda de premsa.
El motiu és explicar els alcaldes i alcaldessa de la comarca que formem part de la llista del PDeCAT per Tarragona, per les eleccions del 14F (si és que se celebren…). En formo part juntament amb dos alcaldes de la comarca: Jordi Marlès alcalde de Llorenç i Quim Nin alcalde d’Albinyana. Des del partit fem una aporta ferma de configurar llista amb alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores perquè creiem que la política es fa des dels municipis. És la política de proximitat, de km0, la política dels que fem política als ajuntaments i al carrer, no només a les xarxes socials.
També informem que hem incorporat les necessitats de la comarca, que figuren a la taula del Baix Penedès, perquè són necessitats reals i demanem als candidats de la comarca de tots els partits, que les incorporin.
Un plaer compartir roda de premsa amb el president de vegueria Penedès del Partit Demòcrata, en Jaume Casañas!

Torna a la Bisbal per anar a l’Ajuntament per reunions de projectes d’urbanisme, d’equip de govern i del seguiment amb Aqualia de l’avaria, per taps de calç, al Priorat.
Per la tarda, des de casa, segueixo treballant per un nou any amb moltes idees i projectes per fer.

La frase d’avui dimarts: “L’origen de la intel·ligència de l’home rau en les seves mans“, Anascàgares.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari