Dilluns 11 de gener: reunió amb la Colla castellera, Junta de govern i revista de l’ACM

Dilluns 11 de gener: reunió amb la Colla Castellera de la Bisbal, Junta de govern i surt l’entrevista a la revista de l’ACM

Aquesta tarda la regidora de cultura, la Judith, i jo ens reunim amb el president i vice-president de la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous. El President Salvador Ferré i el vice-president Josep Anton Ramon, ho són des de la temporada passada, la més estranya que vivim. Les entitats estan vivint uns mesos molt complicats i les colles castelleres encara més perquè fer castells és contacte físic i assajos amb molta gent de diferents edats. Tal i com va dir el Salvador a l’estiu, quan es puguin tornar a fer castells és perquè tornem a la realitat i esperem no trigar massa!
Una reunió agradable parlant de l’entitat i també de l’imminent enderroc de la fassina i del projecte de rehabilitació de la torre.

Després tenim Junta de govern i anem a la sala de plens, perquè un dels punts s’ha de gravar. La Junta d’avui, la primera de l’any, té 13 punts a l’ordre del dia:
– aprovar l’acta de l’anterior junta

– aprovar dues plusvàlues

– dues modificacions de titularitat de rebuts d’escombraries

– quatre targetes d’aparcament per discapacitat

– aprovar el padró pel 2021 de la taxa de conservació del cementiri, d’un total de 7.267€

– contracte menor pel transport urbà, tal i com s’està realitzant ara, mentre licitem el servei

– el padró del menjador de la llar d’infants del mes de desembre, per un total de 411€

– Recurs de reposició contra l’acord de la Junta de Govern Local d’adjudicació del subministrament, instal·lació i manteniment de càmeres lectores de matrícules. Aquest punt el gravem i demà el publicarem a les xarxes, per donar-li publicitat ja que és competència del Ple delegat a la Junta.
A la Junta de Govern del 14 de desembre de 2020, vam aprovar l’adjudicació de sis càmeres lectores de matrícules i la notificació de l’acord a l’empresa adjudicatària i a les empreses que es van presentar a la licitació.
En aquesta notificació hi havia, per error, la informació que podien presentar recurs de reposició contra aquesta adjudicació. Ens vam adonar d’aquest error quan una de les empreses que es va presentar però que no ha resultat adjudicatària, va presentar recurs de reposició contra aquest acord de Junta.
Per aquest motiu, aprovem a la Junta de Govern deixar sense efecte la notificació de l’acord de la Junta de Govern del 14 de desembre de 2020, de l’adjudicació i notificar novament l’acord de manera correcta.

Després veig que ja ha sortit el nou número de la revista de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), el número 421 corresponent al gener de 2021. En cada número de la revista entrevisten a un alcalde o alcaldessa del territori, i en aquest número surt l’entrevista que em van fer el mes de desembre.
Una revista d’informació municipal molt interessant, aquí teniu l’enllaç.

Frase d’avui: “L’activitat és l’únic camí vers el coneixement“, de G.B. Shaw.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari