9 i 10 de gener: cap de setmana d’hivern fred, treballant des de casa i connectada al PDeCAT

9 i 10 de gener: cap de setmana de fred i pluja amb reunions del Partit Demòcrata

El dissabte 9 de gener al matí a comprar als comerços bisbalencs. Avui cal sortir ben abrigats que la temperatura és molt freda i fa vent.
Per la tarda em connecto amb companys del PDeCAT del Baix Penedès per anar encarant la propera campanya per les eleccions del 14F.

El diumenge 10 de gener tot el dia a casa i, a fora, no para de ploure. Una pluja fina en un ambient d’hivern molt fred.
A les 11 del matí em connecto a la reunió amb tots els que anem a les llistes del PDeCAT, per les properes eleccions del 14F, de les quatre demarcacions (Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona), els quatre caps de llista, el president del partit David Bonvehí i el president Mas.
Una hora i mitja on escoltem a candidats i candidates del territori, els caps de llista Jaume Dulsat per Girona, Marc Solsona per Lleida, Marc Arza per Tarragona i Àngels Chacón per Barcelona. Persones pencaires, totes les món municipal amb tota la il·lusió de seguir treballant pel país, pels problemes del dia a dia amb bona gestió i per aconseguir la independència. El David Bonvehí també ens adreça unes paraules i li passa les paraules al gran president Mas. I seguim!

Per la tarda segueixo treballant amb temes d’Ajuntament, combinant-ho amb planxa i llegir. I a punt per encarar una setmana “normal” després de les festes!

Les frases d’aquest cap de setmana:
La de dissabte: “L’honradesa i la utilitat són el fonament de totes les accions“, de M.T. ciceró.
La de diumenge: “L’home ha de fer quelcom perquè dins el seu cor hi palpita l’impuls creador“, d’H. George.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari