Divendres 8 de gener: reunió i fotografies de la llista del PDeCAT per Tarragona

Divendres 8 de gener: reunió i fotografies de la llista del PDeCAT per Tarragona a les eleccions del 14F

Aquest matí em reuneixo telemàticament, amb els altres alcaldes afectats, amb l’empresa promotora del projecte del parc solar fotovoltaic a diversos municipis. És una reunió que hagués hagut de tenir lloc a la primavera o estiu, molt abans que es presentés el projecte a la ponència energètica. Però ha estat bé reunir-nos perquè l’empresa ens expliqui el projecte i nosaltres puguem explicar els motius de perquè no volem aquest projecte tal i com està plantejat.
Un tema que seguirem de ben aprop i del que anirem treballant. El que afecta al territori s’ha de consensuar amb el territori.

Al migdia marxo cap a Tarragona per la fotografia de llista i les fotografies individuals dels que formem part de la llista del PDeCAT a Tarragona per les eleccions del 14F. Quedem al migdia i fa molt de fred! A Tarragona estem a 6 graus, amb molta humitat i sense sol, que va bé perquè no sortim fent ganyotes a les fotos. Pel tema de la Covid tot són fotos exteriors i amb mascareta amb cara de fred! Contenta de veure i parlar amb companys i companyes alcaldes i alcaldesses que formem part de la candidatura, de parlar amb el nostre candidat Marc Arza i amb la candidata Àngels Chacón!
Després cap a casa a refer-me del fred i no sortir fins demà. Hi ha risc de nevada o vent i aquí segur que serà el vent, som terra de vent!
A casa segueixo treballant, agraint que les noves tecnologies ens permetin treballar des de casa!

Ja fa una setmana que utilitzo l’agenda d’aquest any, m’agrada utilitzar agenda en paper. I en la d’aquest any surt una frase per cada dia. La d’avui és “L’activitat és indispensable per al benestar“, d’Artur Shopenhauer. Gran veritat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari