Dimecres 6 de gener: dia de Reis

Dimecres 6 de gener: dia de Reis i d’enrenou als EUA

Ens llevem i baixem ràpid al menjador, on hi trobem regals per tots. Nervis a l’obrir els paquets!
Vaig demanar uns llibres i m’han portat també altres coses, gràcies Reis d’Orient!
Avui fa sis anys que els Reis em van portar aquest bloc. En aquell moment crec que ni ells ni jo imaginàvem que seria una eina quasi diària, amb 1.446 escrits comptant el d’avui.

Al migdia anem a missa, com cada any per Reis, però enguany diem la missa per l’àvia i la tieta que aquests dies fa anys que ens van deixar.

Dinem a casa en família i amb els tradicionals tortells de Reis per postres: un de massapà del forn de les escales i un de nata del forn Aresmar. Boníssims!
Com que no som els mateixos a dinar, sobre el tortell i només ha sortit una fava. Els propers dies, quan ens acabem els tortells, sortiran els Reis i la fava que falta. Que no faltin les tradicions!

Per la tarda veiem les imatges de seguidors del Trump al Capitol com si anessin a conquerir, semblen imatges d’una pel·lícula!
Quan es crea un monstre populista i se li dona poder, és molt perillós i no només la persona, sinó totes les que el segueixen. I a la Bisbal sabem del què parlem, a un altre nivell, però sabem del què parlem…

Dia de Reis complert!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari