Dijous 7 de gener: convocatòria de Junta, presentació cartells de campanya del PDeCAT i record per la pèrdua de l’Alfredo

Dijous 7 de gener: convocatòria de Junta de govern, presentació dels cartells de campanya del PDeCAT i un record per la pèrdua de l’Alfredo

Aquest matí em connecto a la presentació dels cartells de la campanya, per part dels candidats de les quatre províncies a les eleccions, pel PDeCAT: Àngels Chacón per Barcelona i candidata a la presidència de la Generalitat, Marc Arza per Tarragona, Marc Solsona per Lleida i Jaume Dulsat per Girona. Quatre grans candidats que vénen de la millor escola de la política: el món municipal. La millor escola perquè és la més pràctica, la de treballar pel dia a dia dels ciutadans de cada municipi, on hi ha els problemes reals, no els que es veuen i treballen des d’un despatx o des de les xarxes socials.
Avui coneixem el lema “Si t’ho penses, PDeCAT“. La millor opció!

Al migdia convoco la Junta de Govern pel dilluns que ve, la primera d’aquest 2021. Una Junta amb varis punts, uns dels quals és competència del Ple i, per tant, el gravarem. Fa referència a la contractació de les càmeres lectores de matrícules. Com les altres vegades, enviaré la proposta als regidors i regidores de la oposició pel seu coneixement.

M’assabento de la trista notícia de la mort de l’Alfredo, un pastor de la Bisbal i, per tant, persona sàvia. Una abraçada a tota la família, el trobarem a faltar.

Per la tarda fem la primera reunió presencial de l’equip de govern per plantejar els projectes i feina d’aquest primer trimestre. Som-hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari