5 de gener: nit de Reis, la nit més màgica

5 de gener: la nit més màgica de l’any!

Aquesta arriben els Reis d’Orient i això sempre suposa que durant el dia anem tots de bòlit, sobretot la Judith regidora de cultura, per tenir-ho tot a punt.
Els més de 100 infants que rebran un regal de Reis a casa seva, ja estan tots avisats. El personal municipal que ajuda a SSMM els Reis D’Orient també estan a punt i el voluntariat a quarts de tres del migdia comença la feina.

Aquest any no podem rebre als Reis com els altres anys ni sortir al balcó de l’Ajuntament a saludar tota la gent. I per això ens reunim tot el consistori a quarts de 5 de la tarda al CMC per rebre els Reis d’Orient i donar-los la clau de la vila.
Veure aparèixer els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar sempre provoca pessigolles a la panxa de l’emoció i avui també!
Després de donar-los la clau de la vila, perquè puguin obrir totes les cases de la Bisbal per la nit i deixar-hi regals, els acompanyem a repartir els regals a les famílies que ho han demanat. Primer anem al Papagai, després a la Miralba, Can Gordei, Esplai, Priorat i el nucli.
Havent començat a les 5 de la tarda, s’acaba a les 10 de la nit el repartiment per la casa. Moltes gràcies a tots i totes que ho feu possible!

Es fa estrany no tenir cavalcada, ni anar a rebre els Reis als diferents locals del municipi ni anar a la Societat però aquest per responsabilitat, toca fer-ho diferent sense treure la il·lusió a petits i grans, així almenys ho veiem bona part de bisbalencs i bisbalenques. A casa sopem i després juguem a jocs de taula. Anem a dormir amb nervis per saber quins regals trobarem demà!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari