2 i 3 de gener: cap de setmana amb sessió cinema i foto de la candidatura del Partit Demòcrata

2 i 3 de gener: cap de setmana amb sessió de cinema i de foto de la candidatura del Partit Demòcrata

El dissabte 2 de gener per la tarda anem al cinema al Vendrell. No hi anàvem des d’abans de març del 2020! però hi ha una pel·lícula que volia veure el Magí: Wonderwoman 1984. Érem poca gent a la sala, tots separats i amb les mascaretes posades, la cultura és segura!
Està bé la pel·lícula, és distreta però em va agradar més la primera.

El diumenge 3 de gener al matí vaig cap a Salou amb el Quim Nin. El motiu és la foto de grup de part de la candidatura del Partit Demòcrata a la demarcació de Tarragona a les eleccions del 14F, encapçalada pel candidat Marc Arza.
Al passeig marítim fa vent i molt fred, sort del sol del migdia!
Em fa molta il·lusió veure i parlar amb en Marc Arza i amb companys i companyes alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores que només ens veiem de manera telemàtica últimament. Ens fem les fotos de grup i, amb la mascareta posada tant per la foto com després, puc parlar amb l’Enric Ferré alcalde de Rodonyà, la Marta Blanch alcaldessa de Puigpelat, Sara Janer alcaldessa de Pontils, el Carles Pellicer alcalde de Reus, el David Melero de Vila-seca, la Montse regidora de Reus, entre d’altres.
Molt il·lusionada de formar part de la candidatura, per un projecte ferm pel municipi, la comarca i el país.
Per aconseguir la independència sense oblidar la gestió ni els problemes del dia a dia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari