30 i 31 de desembre: acomiadem l’any amb l’esperança d’un millor 2021

30 i 31 de desembre: Decrets de final d’any, trista notícia de la mort de l’amic Jacint i acomiadem l’any 2020 amb l’esperança d’un millor 2021

El dimecres 30 de desembre és l’últim dia laborable de l’any, ja que el 31 de desembre les oficines estan tancades. Això vol dir que avui hi ha feina que s’ha de signar amb data del 2020. Bàsicament és que volem fer els pagaments de totes les factures entrades fins avui, i així consten pagades aquest any que són d’un total de 59.714,07€.

El dijous 31 de desembre és l’últim dia d’aquest 2020, un any que ens marcarà per sempre. Em llevo amb una trista notícia: la mort del company i amic

Jacint Ràfols. Patia una greu malaltia detectada els últims mesos i contra la que ha lluitat amb totes les seves forces fins avui.
Des de Compromís amb la Bisbal publiquem aquest petit homenatge:
Record pel company Jacint Ràfols, que ens ha deixat avui
La matinada de l’últim dia del 2020 ens deixa el Jacint, després de lluitar amb una malaltia diagnosticada els últims mesos.
Quan el Jacint va venir a viure a la Bisbal, fa més de 10 anys, de seguida es va interessar per la Bisbal i va col·laborar en diferents projectes: AdB, la celebració del mil·lenari de la Bisbal i la reivindicació de la rotonda a la C-51, entre d’altres.
Va formar part de les llistes de CiU i Compromís el 2015 i 2019, participant des del 2011 en el nostre grup de manera activa.
Jubilat actiu, sempre a punt d’ajudar i treballar, persona decidida, alegre, tossuda també! El podies veure cada matí fent un cafè a la Societat amb amics, després anava a comprar i cap a casa.
Jacint, un honor haver compartit amb tu aquests anys i projectes. Sempre estaràs en els nostres cors.
Descansa en pau, Jacint!

El cap d’any, degut a la pandèmia, també és diferent. Els últims anys hem anat a la Societat, amb un bon menú de l’Ull de llebre, bona companyia i bona música. I avui ho celebrarem tots quatre a casa. Es fa estrany celebrar-ho així i recordem de l’últim cap d’any que vam celebrar a casa tots quatre que va ser el primer cap d’any del Magí, o sigui, el 31 de desembre de 2008 fa 12 anys.
Sopem amb productes de proximitat: embotits, formatges, patès, pa, raïm, … i acompanyat del cava rosat de Cellers Domenys.
Mengem el raïm amb les campanades de TV3 i juguem a jocs de taula: Uno, virus, trivial i rummycub. Una bona manera de començar l’any!

Acabem el 2020, un any dur amb molts canvis a les nostres vides que ens ha portat la pandèmia com són el teletreball, el confinament, portar sempre la mascareta al sortir de casa, … i la més important: la pèrdua del gran Rafel Vidal el passat mes de març. Sempre estaràs dins els nostres cors Rafel.
Pel 2021 molta esperança i seguir lluitant contra aquesta pandèmia. Ens en sortirem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari