Dimarts 29 de desembre: Junta de govern, Garantia juvenil i trobada de dones candidates del Partit Demòcrata

Dimarts 29 de desembre: Junta de Govern, Garantia Juvenil i trobada de les dones candidates del Partit Demòcrata

A les 8 del matí fem l’última Junta de Govern de l’any. Una Junta amb disset punts a l’ordre del dia:
– aprovar l’acta de la Junta anterior

– devolució d’una fiança d’obres

– anul·lació d’una taxa per instal·lació de plaques fotovoltaiques

– quatre expedients de plusvàlues

– una llicència d’obres

– denegar un comptador social per no complir els requisits

– aprovació de despesa menor

– aprovació de factures
Aprovem factures per un total de 55.385,22€. Demà s’aprovarà per Decret el seu pagament.

– pagament de les subvencions de menjador escolar curs 2019/20
S’aprova el pagament de 7.821,70€ de subvencions del menjador escolar de l’escola Ull de Vent, corresponent als mesos de setembre de 2019 a març del 2020.
Aquesta subvenció va destinada a 63 famílies. Se subvenciona 1,70€ per dia que l’alumne assisteix al servei de menjador.

– liquidació definitiva de la operació jurídica complementària del polígon les Planes
Aprovem provisionalment el compte de liquidació definitiva de la operació jurídica complementària de la reparcel·lació del polígon de les Planes i s’obre el període d’informació pública.
El setembre de 2020 s’acaba l’obra per l’increment de potència elèctrica als polígons industrials. Per aquest motiu ja es pot fer la liquidació final i tancar l’obra.
El cost total d’aquesta obra, corresponent a les parcel·les del polígon industrial les Planes , era d’un total de 724.396,01€ (IVA inclòs).
I el cost definitiu és de 749.022,75€ (IVA inclòs) i, per tant, s’aprova el pagament de la diferència que és de 24.626,74€ entre les parcel•les.
D’aquesta manera es dona per acabada aquesta obra de millora per totes les empreses del polígon.

– licitació del mobiliari i maquinària per diversos espais municipals
Aprovem la licitació per la compra de mobiliari i maquinària per 22.548,11€ (IVA inclòs). Maquinària i mobiliari:
*Pels dos habitatges socials (antigues cases dels mestres): dos llits complerts, dues lliteres complertes, sis tauletes de nit, quatre armaris, dues taules de menjador, vuit cadires de menjador, dues rentadores, dos frigorífics, dos microones
*Per la sala de Plens: 11 cadires pel consistori
*Local social de la Miralba:
Bar: cinc taules, vint cadires, quatre tamborets, refredador d’ampolles, rentagots frontal industrial, moble cafeter, dos mobles contramostrador, descalcificador, microones semiindustrial, fregidora, sandvitxera, congelador vertical amb calaixos, TV
Despatx: taula d’oficina, buc amb tres calaixos, dos armaris, tres cadires
Sala de reunions: taula per reunions, vuit cadires, armari, cortina per la porta exterior
*Local social de Can Gordei: fregidora, renta gots industrial, vitrina refrigeradora pel bar, vitrina per la botiga
Aprovem també els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques.
Es divideix en dos lots: Lot 1: mobiliari, per un total de 13.405,35€ (IVA inclòs) i lot 2: maquinària i electrodomèstics, per un total de 9.142,76€ (IVA inclòs)

– última certificació de les obres de rehabilitació de les cases dels mestres
Aprovem la quarta i última certificació de les obres de rehabilitació dels dos habitatges socials (les antigues cases dels mestres), per un import de 17.256,12€ (IVA inclòs). Ara ja es procedirà a la recepció de l’obra.
Avui també aprovem la licitació de mobles i maquinària, que inclou mobiliari i electrodomèstics per aquests dos habitatges. Posteriorment es podran aprovar les bases per accedir-hi.

– contracte menor per l’enderroc de la masia de la Miralba
Aprovem el contracte menor amb una empresa local perquè executi l’enderroc de la masia de la Miralba, per 10.209,48€ (IVA inclòs). Es realitzarà durant el primer trimestre del 2021.

A dos quarts de 10 del matí, ve el Jordi Padró per signar el contracte en pràctiques del programa de Garantia Juvenil.
El 14 de desembre ens van adjudicar la subvenció des del SOC i, de pressa i corrents treiem l’oferta per contractar un jove amb formació per fer un contracte de 6 mesos a l’Ajuntament. Garantia Juvenil és un bon programa ja que permet donar experiència als joves amb formació, durant sis mesos.
Després del procés de selecció, contractem a qui té més puntuació que és el Jordi. Molt contenta que la plaça la ocupi un bisbalenc!

Després de dinar marxo cap a Barcelona per participar a l’acte de dones candidates del Partit Demòcrata.
Ens han convocat en un escenari únic: el recinte modernista de l’hospital de Sant Pau. Ens reunim, les que podem, que participem a les llistes per les eleccions de febrer, a l’exterior del recinte i presidides per la candidata Àngels Chacón i la Joana Ortega, dues gran dones! I ho dic amb causa perquè amb l’Àngels Chacón hem compartit executiva de Vegueria Penedès del Partit Demòcrata, també per projectes com directora d’indústria i com a consellera d’empresa. I a la Joana Ortega des que vaig entrar a l’ACM i que coincidim a l’executiva i a diverses reunions.
Em fa molta il·lusió veure’ns les cares (amb mascareta!) perquè només ens veiem amb videotrucades. Dona molts ànims poder parlar amb l’Àngels, la Joana, la Remei, la Rosa, … la majoria som alcaldesses o regidores de municipis de tot el país.
Estem aquí per un projecte molt engrescador, on ens sentim molt còmodes i on les dones hi tenim molts importància, la mateixa que els homes. Som dones independents i independentistes, que apostem per la igualtat, per la independència i per la bona gestió del dia a dia. No venem somnis sinó fets.
Una hora i mitja ben bona compartint conversa i fotografies. Seguim centrant el país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari