Diumenge 27 de desembre: fem cagar el tió, començo nou llibre i anem al teatre de Nadal de la Societat!

Diumenge 27 de desembre: fem cagar el tió i anem al teatre de Nadal de la Societat

El diumenge al matí hem quedat tota la família a casa per fer cagar el tió: al terrat i amb mascareta. Però ha començat a fer vent, el vent fort de la Bisbal i hem canviat de lloc. Fem cagar el tió al menjador amb les finestres obertes i tots amb la mascareta posada.
És l’únic dia que ens reunim tots i fa molta il·lusió! passem una bona estona i després cadascú a dinar a casa seva. Esperem que l’any que ve puguem celebrar tió i dinar tots junts.

Per la tarda anem a gaudir del teatre de la Societat, que avui a les 7 de la tarda fan la segona sessió. Hi ha menys del 30% de l’aforament, ventilat i seient per bombolles. A partir d’aquí a gaudir d'”Històries d’una vida”, amb esquetxos que ens han preparat l’elenc teatral de la Societat i que, a part de fer-nos riure i pensar, ens fan oblidar per una estona de la realitat.
M’ho he passat molt i molt bé, sou uns grans artistes!!!

I al vespre començo llibre nou perquè ahir em vaig acabar “Cap fred, cor calent” del president Mas. Un llibre que cal llegir per entendre tot el que hem viscut i el que vivim. Doncs començo “Paraula de jueu” d’en Martí Gironell i no és el primer que em llegeixo. M’agrada molt la novel·la històrica!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari