24, 25 i 26 de desembre: Nadal i Sant Esteve

24, 25 i 26 de desembre: Nadal i Sant Esteve

Com tot aquest 2020, el Nadal també és diferent però el celebrem igualment!
El dijous 24 de desembre tenim tancat a l’Ajuntament i aprofito el matí per anar a comprar per aquests dies. Al vespre anem a sopar a casa de la Sílvia, complint amb tota la normativa de número de persones, ventilació, … Notem que no és una nit de Nadal com les altres perquè només ens traiem les mascaretes per menjar i ens les tornem a posar de seguida, perquè no hi ha abraçades i petons però estem junts i això és l’important.
A les 10 de la nit anem a la tradicional missa del Gall i cap a casa!

El divendres 25 de desembre és el dia de Nadal i molt diferent de l’any passat. És el primer Nadal que no tenim el Rafel avi entre nosaltres i aquests moments sempre són durs. No celebrem el dinar de Nadal tots junts, per seguretat però amb la mateixa il·lusió i esperança que cada any!
Per la tarda juguem unes quantes partides del joc de cartes Virus, i realment enganxa!!

El dissabte 26 de desembre, Sant Esteve, som poquets a dinar però amb els tradicionals canelons de la mama!

Espero que tots hàgiu gaudit d’uns dies de Nadal i Sant Esteve en família!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari