Dimarts 22 de desembre: roda de premsa comarcal, lots de Nadal de l’Ajuntament i lliurament del segon xec regal de la campanya de comerç

Dimarts 22 de desembre: roda de premsa comarcal, lots de Nadal de l’Ajuntament i lliurament del segon xec regal de la campanya Troba la llum del Nadal

Avui dimarts comencem a donar els lots de Nadal al personal de l’Ajuntament. Els altres anys fèiem un aperitiu al migdia, una estona abans d’acabar la jornada laboral, i aprofitàvem per felicitar les festes i donar els lots. Aquest any no podem trobar-nos tots però, c om cada any, lots bisbalencs: vi i cava del bo de la cooperativa i oli Ona Torclum. Productes de qualitat i de proximitat!


Al migdia em trobo amb bona part dels alcaldes i alcaldesses de la comarca per llegir un manifest, el que vam aprovar ahir al Ple per unanimitat i la setmana passada al Consell d’alcaldes també per unanimitat. El manifest on demanem que els projectes per instal·lar parcs solars fotovoltaics es consensuïn amb el territori. Hem de trobar l’equilibri entre aquestes instal·lacions i la preservació de l’entorn i només es pot fer amb consens amb el territori.

I per la tarda, donem el segon val regal de 100€, de la campanya Troba la llum del Nadal, a la Sònia Ramírez. Felicitats Sònia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari