19 i 20 de desembre: cap de setmana de campanya de Nadal, Partit Demòcrata del Penedès, missa per Mn Cabayol i la Marató de TV3

19 i 20 de desembre: cap de setmana de campanya de Nadal, vermut telemàtic del Partit Demòcrata del Penedès, missa per Mn Cabayol i la Marató de TV3

Dissabte 19 de desembre al matí faig la ruta de comprar que coincideix amb l’ultim dia de la campanya de Nadal “Troba la llum del Nadal“. La campanya és tot un èxit gràcies als comerciants i serveis del municipi i també gràcies a tots els bisbalencs i bisbalenques que s’hi han volcat!
A la 1 del migdia em connecto al vermut telemàtic del Partit Demòcrata del Penedès. Des del Partit Demòcrata de Vilafranca, cada any organitzaven un tast de vins o vermut coincidint amb la Fira del Gall. Enguany no es pot celebrar la Fira del Gall tal i com la coneixem i aquesta trobada també s’ha reinventat.
Els que ens hi hem connectat, tenim a casa per picar i una copa de vi o cava. S’hi connecta també la candidata Àngels Chacón. Passem una bona estona!

El diumenge 29 de desembre és el dia de la Marató de TV3. També és diferent, ja que a la Bisbal sempre s’han organitzat activitats per part de les entitats, per recaptar fons per la Marató i aquest 2020 no hem pogut.
Dimecres passat l’Associació de Dones va treure al carrer una caixa on podíem fer aportacions per la Marató i vaig aprofitar per fer-hi l’aportació que fem cada any.
Aquest 2020 es recapten fons per la investigació de la Covid-19, que ens toca a tots. A nosaltres sí que ens ha tocat perquè a l’inici de la pandèmia vam perdre el Rafel, el meu sogre, una mort molt sentida i difícil de superar per no poder-nos-en acomiadar. És una situació molt dura.
Com a grup de Compromís amb la Bisbal fem una aportació de 100€ com a grup, a part de les aportacions que puguem fer cadascú a nivell individual. El nostre granet de sorra per la causa.
Segur que la recaptació va molt i molt bé, som un país solidari i això permetrà que es pugui investigar i que el Covid acabi essent una malaltia habitual i no mortal.

Al migdia anem a missa ja que avui és per Mn Cabayol, que ens va deixar fa unes setmanes. Avui és el quart i últim diumenge d’advent. Comencem la missa amb un fort aplaudiment per la seva memòria, ell que ens va fer perdre la por a aplaudir a missa!

I per la tarda aprofito per treballar a la cuina, mentre tinc TV3 posada per poder seguir la Marató amb les explicacions, testimonis i actuacions musicals.

Gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari