Dimecres 16 de desembre: programa Trefo, associació de dones, consell d’alcaldies i assemblea Penedès del PDeCAT

Dimecres 16 de desembre: dues bisbalenques al programa Trefo, associació de dones la Roca Foradada, Consell d’alcaldies i assemblea de vegueria Penedès del Partit Demòcrata

A 1 quart de 10 del matí sóc al Consell Comarcal del Baix Penedès, per acompanyar a la Sònia i l’Anna Ma que són les dues bisbalenques que han entrat al programa Trefo (Treball i Formació) del SOC que es vehicula a través del Consell Comarcal. És un programa Trefo extraordinari. Vuit mesos de contracte subvencionat pel SOC. Felicitats a les dues!

Del Vendrell cap a la Bisbal. Hi ha mercat i hi passejo una estona fins arribar a l’Ajuntament. On tampoc hi entro perquè davant hi ha part de la junta de l’Associació de Dones la Roca Foradada. Enguany no organitzen el tradicional sopar de Nadal, que fèiem a l’Ull de Llebre i on hi passàvem una molt bona estona! Però com que són inquietes, generoses i treballadores, han pensat de donar un petit obsequi a cada sòcia i, de pas, posar una caixa perquè hi puguem fer aportacions per la Marató de TV3 del proper diumenge.
Moltes gràcies per l’obsequi! I aprofito per fer l’aportació de la Marató que enguany va dedicat a recaptar fons per la investigació de la Covid-19.

A les 7 de la tarda em connecto al Consell d’alcaldies del Consell Comarcal del Baix Penedès. Un Consell d’alcaldies, l’últim de l’any, on estem dues hores i mitja connectant amb temes molt i molt interessants d’ocupació, mediambient, educació, …
Però entremig em desconnecto de la reunió per entrar a l’assemblea de Vegueria Penedès del Partit Demòcrata. Avui ens presentem els candidats de les comarques de la Vegueria Penedès (Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf i Anoia) a les llistes de les demarcacions de Barcelona i Tarragona. Quines ganes de veure’ns en directe però encara estem temps fent les reunions telemàticament.
Ens presentem els diferents candidats per les votacions de demà i tots amb moltes ganes de seguir treballant pel nostre país, per la llibertat i pel dia a dia, per les necessitats i oportunitats que tenim i tindrem. Centrem el país!
Quan acabo de l’assemblea em torno a connectar al Consell d’alcaldies i encara ens hi estem una bona estona, fins a quarts de 10 de la nit.
Avui toca sopar tard!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari