12 i 13 de desembre: campanya comercial, Partit Demòcrata, Cinema Gaudí i apuntats pel teatre de la Societat

12 i 13 de desembre: cap de setmana amb la campanya “Troba la llum del Nadal”, reunió del Partit Demòcrata, cinema Gaudí i ens apuntem al teatre de la Societat

El dissabte 12 de desembre al matí, faig la ruta de cada dissabte per comprar als comerços bisbalencs per bona part de la setmana. La diferència amb les altres setmanes és que em faig la foto amb la bossa (sempre la mateixa bossa) als comerços per fer difusió de la campanya “Troba la llum del Nadal” a l’Instagram. La veritat és que els comerços i els veïns i veïnes estan contents amb aquesta campanya, i això és l’important!

A quarts de 12 del migdia em connecto a l’acte de benvinguda als nous associats i associades al Partit Demòcrata. ÉS per donar la benvinguda als més de 200 nous associats del partit en els últims mesos. Primer parla el president del partit, David Bonvehí i després un nou associat o associada de cada vegueria. M’alegra molt veure que la nova associada de la vegueria Penedès és la Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles a qui conec de fa uns quants anys. Benvinguda!
Després parla el president Artur Mas, a qui no em canso de sentir, i per acabar la candidata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón. I seguim endavant!

Per la tarda vaig al CMC, per gaudir de la pel·lícula “Las niñas” en el cicle Gaudí de cinema en català. És un dia ventós i fred i em pensava que no hi hauria gaire gent i, per sort, m’equivocava! Tots seiem separats i amb la mascareta posada també durant la pel·lícula. Avui ven les entrades l’Associació de dones la Roca Foradada. La pel·lícula està bé, però massa lenta pel meu gust.

El diumenge 13 de desembre, tot el dia a casa sortint al terrat per estendre roba, després de dies sense poder sortir a estendre pel vent!
Enguany no pot faltar la tradició de teatre per Nadal a la Societat i, per garantir normativa de la Covid-19, fan dues representacions amb totes les mesures. Nosaltres ja hem enviat el correu per reservar entrades. Tranquil·litat a casa, foc a terra i carregant piles per una nova setmana.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari