Divendres 11 de desembre: comença la campanya “Troba la llum del Nadal”!

Divendres 11 de desembre: reunions i inici de la campanya de comerç local “Troba la llum del Nadal” amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc

Divendres a les 10 del matí ens reunim la Leo i jo amb l’empresa de transport que fa la línia comarcal. Repassem el servei i parlem de millores al servei, millores que esperem que ben aviat puguin veure la llum.
A les 11 del matí el Félix i jo ens reunim amb l’inspector i sergent dels Mossos d’Esquadra, de la comissaria del Vendrell. És una reunió periòdica, la de final d’any on repassem les xifres en comparació a l’any passat i on es destaca que han baixat el nombre total de delictes. Tot i així l’objectiu és arribar a zero o el més baix possible i tots seguiment treballant-hi. Aprofitem també per parlar de les càmeres lectores de matrícules, que es començaran a instal·lar durant el primer trimestre del 2021.

A les 12 del migdia la Judith i jo rebem a la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, i al tècnic Jordi Cáceres. El motiu és l’inici de la campanya de Nadal per la dinamització del comerç local “Troba la llum del Nadal“.
Des de l’estiu que amb la Judith i el Jordi de la Cambra, ens reuníem per pensar una manera de formar i dinamitzar el comerç local. A la Bisbal tenim més de 30 comerços i establiments entre botigues, bars,restaurants, serveis, … i no només l’hem de cuidar sinó que cal potenciar-lo donant-lo a conèixer a tothom. Al municipi estem repartits entre nou nuclis i això fa que molta gent desconegui el comerç i serveis locals o que trii primer anar a fora abans de comprar aquí. Aquest és un motiu per dinamitzar el comerç local.
L’altre motiu és que el comerç i els serveis s’està digitalitzant i, sense perdre la proximitat, el comerç local no es pot quedar enrere i menys en la situació que vivim i que ens farà canviar els hàbits.
Per això vam organitzar sis sessions formatives en el món d’instagram, unes sessions gratuïtes pels comerços i serveis a càrrec de l’Ajuntament i amb subvenció de la Diputació de Tarragona, que encarreguem a la Cambra de Comerç.
Una formació on-line que, gràcies a la voluntat i confiança dels comerços i serveis s’ha tirat endavant i des d’aquí felicito a tots i totes els que hi heu participat!
Paral·lelament amb la Judith, la Cambra, la cap de premsa i el Kta, hem dissenyat una campanya de Nadal que s’ha anat treballant durant la formació i que fa que avui que és el primer dia, ja sigui un èxit!
Em sento molt orgullosa del teixit comercial bisbalenc, dels companys i companyes de l’equip de govern i dels tècnics municipals que ho han fet possible!

Doncs avui rebem la presidenta de la Cambra i el Jordi Cáceres, amb qui comentem la formació i la campanya que avui comencem. La presidenta signa al llibre d’honor. És una gran dona, és culta, empresària, amb empenta i molt oberta. Un referent!
I del despatx sortim al carrer per visitar uns quants comerços participants i, tant als comerços com al carrer, la gent està molt contenta amb la campanya i tothom va amb la cartolina per segellar amb les compres i aconseguir la llum de Nadal!

D’aquí anem a dinar a l’Ull de Llebre per acabar la visita de la presidenta Laura Roigé de la millor manera!

Per la tarda començo anant a la botiga de la Gemma per les compres nadalenques i em faig la foto amb la bossa. I després, gaudint de l’enllumenat nadalenc agraint al Feliu la gestió.

Un gran dia on gaudim del treball de mesos!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari