Dijous 10 de desembre: convocatòria de Junta de Govern, comitè executiu de l’ACM i última sessió de formació als comerços

Dijous 10 de desembre: convocatòria de Junta de Govern, comitè executiu de l’ACM i última sessió de formació als comerços

Dilluns que ve hi ha Junta de govern i avui signo la convocatòria amb l’ordre del dia de les propostes a tractar. Serà la penúltima Junta de govern d’aquest 2020.

Al migdia em connecto al comitè executi de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Tant el president, el Lluís Soler, com la gerent, Joana Ortega, ens expliquen els diversos punts de l’ordre del dia. Es fa una gran feina a l’ACM i tant el Lluís com la Joana són molt i molt treballadors! Des de la implicació de l’ACM amb la Marató, a tots els serveis ofertats als municipis i tots els projectes de futur. També parlem de l’assemblea de l’ACM que se celebrarà dilluns, virtualment també. És un honor formar part de l’ACM i treballar pel municipalisme català.

Quan acabo l’executiva em connecto a l’última sessió de formació als comerços i restauració de la Bisbal. Avui la Bea i el Jordi, des de la Cambra de Comerç de Tarragona, expliquen els últims detalls de campanya de Nadal que comença demà i també més coses de l’instagram. La formació ha estat tot un èxit i us animo a seguir a l’instagram a tots els comerços, bars i restaurants que hi participen. Estic molt orgullosa, com alcaldessa i bisbalenca, del teixit comercial del municipi!
A partir de demà i fins el dissabte 19 de desembre, animeu-vos a participar-hi i trobar la llum del Nadal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari