Dimecres 9 de desembre: vent, mercat i reunions telemàtiques amb el SOC, ACM i CCBP

Dimecres 9 de desembre: vent, mercat i reunions telemàtiques

Avui seguim tenint vent i vent fred. Portem uns quants dies amb aquest vent!
És dimecres i hi ha mercat, amb poques parades, degut al vent, però amb mercat tot el matí.
Vaig només una estona a l’Ajuntament però després vaig cap a casa, perquè avui tinc dues reunions telemàtiques al matí i tres a la tarda i em connecto des de casa. Entremig vaig fent feina de l’Ajuntament.

La primera reunió telemàtica és a les 10 del matí, a la Comissió de seguiment del CDSOC (Consell de direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya). Avui seguim, fins les 12 del migdia, amb l’estratègia catalana per l’ocupació. Un projecte importantíssim al que cal dedicar-hi molt de temps i ben consensuat.
A la 1 del migdia, em connecto amb l’àrea de promoció econòmica de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Repassem els temes de l’àrea, on jo porto ocupació empresa i indústria. L’àrea la dirigeix el vicepresident de l’ACM, Josep Caparrós, i la resta de companys, el Xavier, el Ferran i la Ma Pilar, porten diverses àrees molt importants com són el comerç, el turisme, … Una reunió profitosa, necessària i interessant.

A les 6 de la tarda em connecto amb 3 alcaldes de la comarca per comentar una proposta que ens han presentat i que ben aviat en podrem parlar. No és una bona notícia i treballem per frenar-ho.
A les 8 del vespre em connecto mitja hora amb altres companys de l’executiva de l’ACM i a 2 quarts de 9 del vespre em connecto a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès. L’última d’aquest 2020, on seguim aprovant propostes importants per la comarca.

Dies amb tantes reunions telemàtiques esgoten els ulls. Sí que aquestes reunions permet estalviar temps i fer reunions seguides sense desplaçar-te físicament, però prefereixo combinar les telemàtiques amb les presencials.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari