Dilluns 7 de desembre: convocatòria de Ple extraordinari, reunions i últim lliurament dels premis al mèrit escolar

Dilluns 7 de desembre: convocatòria de Ple extraordinari, reunions i últim lliurament dels premis al mèrit escolar.

Aquest matí acabem de preparar la convocatòria del Ple extraordinari. El dimarts passat tres membres de la oposició van sol·licitar la celebració d’un Ple extraordinari amb 5 punts a l’ordre del dia. Aquesta vegada amb propostes, tot i que són punts repetitius de l’últim que van demanar.
Hem convocat el Ple pel dilluns 21 de desembre a les 9 del matí. L’ordre del dia que proposen és, i copio literal:

“1. Constitució d’una taula de diàleg formada pels portaveus dels grups municipals del ple amb els representants del Club Segle XX a fi de trobar una solució política.

2.Reserva de 20.000 euros del crèdit disponible amb vinculació jurídica, per a la creació de unes noves subvencions destinades a les persones autònomes, petites empreses i mutualistes de la bisbal del penedès afectades per la situació generada per la covid-19.

3.Bases reguladores subvencions destinades a les persones autònomes, mutualistes i petites empreses de la bisbal del penedès afectades per la situació generada per la covid-19.

4.Reserva de 40.000 euros del crèdit disponible amb vinculació jurídica, per a la creació d’unes noves subvencions a persones i unitats familiars o de convivència afectades per la crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

5.Bases reguladores de subvencions destinades a a persones i unitats familiars o de convivència afectades per la crisi sanitària ocasionada per la covid-19.”

La resta del matí treballant amb propostes de la Junta de govern de la setmana que ve i reunida amb regidors de l’equip de govern. No fem pont! que el mes de desembre sempre hi ha molta feina de temes a tancar abans de final d’any.
Per la tarda, primer reunió amb els tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament. I a 2 quarts de set de la tarda, juntament amb la Leo, regidora d’ensenyament, donem l’últim premi al mèrit escolar, en aquest cas a la Fàtima com a millor alumne de la Bisbal de 2n de batxillerat de l’IES Coster la Torre del curs 2019/20. Moltes felicitats i a continuar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari