28 i 29 de novembre: cap de setmana a casa amb feina, el disc de la Marató i un record per Mn. Cabayol

28 i 29 de novembre: dissabte i diumenge de feina des de casa, pluja, disc de la Marató i la trista notícia de la mort de Mn Cabayol

El dissabte 28 de novembre al matí, com sempre, de compres als comerços bisbalencs: pa, fruita i verdura, carn, embotits, peix, … per quasi tota la setmana.
Vaig a comprar més aviat perquè a quarts de 12 del migdia em connecto a una reunió amb altres alcaldes, alcaldesses i caps de llista del Partit Demòcrata de l’Alt Camp i el Baix Penedès, amb els diputats i diputades del partit a la Diputació de Tarragona. Ens expliquen el pressupost de la Diputació que van aprovar ahir, sobretot el que afecta als municipis. La veritat és que els municipis tenim sort de la Diputació, tant per subvencions i ajudes com per l’assessorament que rebem. Moltes gràcies diputats i diputades!

Per la tarda aprofito per treballar, a la vora del foc. Així vaig avançant feina!

El diumenge 29 de novembre dia tranquil per casa, amb el disc de la Marató d’enguany destinada a recollir fons per la lluita per la Covid-19. La primera contribució que fem a casa per la Marató és comprar, com cada any, el disc.

Per la tarda m’assabento d’una notícia trista: la mort de Mn. Cabayol. Va ser el mossèn de la parròquia de la Bisbal pocs anys, però prou perquè ens marqués a tots amb la seva bondat, la seva fe i la seva vivència. Va estar molts anys de missioner a Rwanda, vivint moments esgarrifosos amb la guerra però allà era feliç. L’únic que em sap greu és que no es morís ni sigui enterrat allà, que és el que volia però les circumstàncies de la vida han fet que morís aquí.
Amb persones com Mn Cabayol el món seria molt millor. Descansi en pau.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari