Dijous 26 de novembre: CDSOC, Àngels Chacón, calendari 2021 i la Marató

Dijous 26 de novembre: Consell de Direcció del SOC, visita de la candidata Àngels Chacón a la comarca, calendari 2021 municipal i xerrada de la Marató

Avui de 10 a 2 quarts de 12 del matí em connecto al CDSOC (Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya), com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). A part d’aprovar l’acta del Consell de direcció anterior, ens informen de projectes molt importants: ajuts sol·licitats al fons FEAG de suport a treballadors; informació dels criteris generals de totes les línies de la convocatòria pel 2020 de subvencions del projecte treball als barris i d’altres.
És el primer any que estic al CDSOC però, pels comentaris que fan, la Covid-19 també els ha tergiversat tota la programació i canviat alguns dels objectius.

Quan acabem a quarts de 12 del migdia, marxo cap a Ceolpe per rebre la candidata del Partit Demòcrata, Àngels Chacón que avui fa la visita al Penedès. Ve del Garraf i a la tarda anirà a l’Alt Penedès i després a l’Anoia, que és on viu.
A Ceolpe visitem les instal·lacions juntament amb l’alcalde de Llorenç i president comarcal del Partit Demòcrata, el Jaume Casañas, regidor de Cunit i president de la Vegueria Penedès del Partit Demòcrata, l’Òscar Verge regidor de Calafell, el Marc Palau regidor de Sant Jaume i el Josep Anton regidor d’Albinyana.
L’Àngels, ja ho he dit moltes vegades i no em cansaré de dir-ho, és una dona preparada, honesta, bona gestora i la millor candidata a presidenta de la Generalitat!
Després anem cap al polígon industrial les Planes baixes, de La Bisbal. Allà ens espera la premsa, i s’hi afegeixen la Judith Vidal regidora de La Bisbal, el Rafel Solé de Calafell, el Quim Nin alcalde d’Albinyana i la Sandra Suárez regidora de Calafell. Dinem al restaurant del Mas les Planes, un gran dinar i molt bona companyia! Això sí, seiem un màxim de quatre persones per taula i amb totes les mesures!

Per la tarda aprofito per posar a punt el calendari 2021 que ja fa uns anys que fem des de l’Ajuntament. Ja el podeu passar a recollir! Enguany amb fotografies del fotògraf i artista bisbalenc Raúl Gallego i una fotografia del gran Josep Vallès.

I a les 7 de la tarda em connecto a la xerrada per la Marató 2020 que, enguany, informa i recapta fons per la investigació de la Covid-19. Un virus que ens està canviant la vida. Xerrada i vídeo molt interessants!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari