Dimarts 24 de novembre: conveni amb l’AMPA, comitè seguiment POCAT, dinamització econòmica i ens deixa la gran Carulla

Dimarts 24 de novembre: signatura de conveni amb l’AMPA de l’escola, comitè de seguiment del POCAT, tercera sessió formativa de la dinamització econòmica i ens ha deixat la gran Montserrat Carulla

Avui a les 10 del matí la Leo i jo ens reunim amb l’AMPA de l’escola Ull de vent per signar el conveni que vam aprovar ahir a la Junta de Govern. ÉS un conveni per la sociabilització dels llibres escolars d’aquest curs escolar 2020/2021. L’AMPA fa una gran tasca durant tot el curs, tant amb la sociabilització de llibres com organitzant extraescolars i el servei d’acollida.
La sociabilització dels llibres escolars comporta molta feina: recollir els llibres, repassar-los, fer les comandes, fer els paquets per cada alumne, … Moltes gràcies a totes les que en formeu part per la gran feina que feu i que no sempre és una feina visible!

Després vaig cap a casa per connectar-me, a les 12 del migdia, a la videoconferència del Comitè de seguiment del programa operatiu FSE (Fons Social Europeu) de Catalunya (POCAT). Hi assisteixo com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Més de dues hores de comitè explicant 9 punts a l’ordre del dia. Tot sobre mesures adoptades a la Unió Europea, estat espanyol i Generalitat en resposta a la crisi de la Covid-19 referent a la ocupació i formació.
És el primer comitè de seguiment del FSE al que assisteixo i realment hi ha grans professionals tant a nivell europeu, com a nivell estatal i a nivell català sobre ocupació ,formació, estudis, …

Dino ràpid i a 3 quarts de 3 del migdia em connecto a la tercera sessió formativa organitzada per l’Ajuntament, amb la Cambra de Comerç de Tarragona, per la dinamització econòmica a comerços, establiments i serveis a la Bisbal. Molta participació, molta implicació i tot això derivarà en una millora en tots els participants i en actuacions conjuntes. Molt orgullosa del teixit comercial bisbalenc!

Com que no he parat fins a mitja tarda, m’assabento de la mort de la gran Montserrat Carulla. Gran dona, gran actriu, catalanista i independentista i de fortes conviccions. L’havia vist en moltes sèries a TV3 i també en directe al teatre. Sempre la recordarem.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari