21 i 22 de novembre: cap de setmana de Partit Demòcrata i aniversari

21 i 22 de novembre: cap de setmana de jornada municipalista del Partit Demòcrata i d’aniversari del Magí

El dissabte 21 de novembre al matí, com sempre, a comprar als comerços bisbalencs. És un dia fred i assolellat, un dia de tardor amb l’olor del molí d’oli tan especial cada any en aquestes setmanes de tardor.
A quarts de 12 del migdia em connecto a la jornada municipalista del Partit Demòcrata, on ens connectem alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del Partit Demòcrata per compartir una estona i escoltar el president del partit, David Bonvehí, i a membres de l’executiva i finalment la nostra candidata Àngels Chacón. Una jornada especial on en sortim motivats i il·lusionats!!

El diumenge 22 de novembre celebrem l’aniversari del Magí, avui fa 12 anys! Va néixer el dia de Santa Cecília, patrona de la música. Una celebració diferent, com tot en aquest any, però no per això ho deixem de celebrar.

Un cap de setmana de desconnexió sense sortir de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari