Dijous 19 de novembre: reunió, formacions, benvinguda, convocatòria de Junta de Govern

Dijous 19 de novembre: reunió, primera sessió formativa amb l’ACM sobre participació ciutadana, benvinguda a nou empadronat, convocatòria de Junta de Govern i segona sessió de formació dins la dinamització econòmica a la Bisbal

A les 9 del matí, juntament amb la Paqui com a regidora de serveis socials, ens reunim amb una família per les subvencions atorgades del Covid.
A quarts de 10 del matí la Paqui i jo ens connectem a la primera sessió de formació sobre participació ciutadana i gestió deliberativa en temps de pandèmia i postpandèmia. És formació organitzada per l’ACM (Associació Catalana de Municipis) adreçada als càrrecs electes del país. Sempre porten grans professionals i són molt interessants,
Aquesta formació en concret consta de 3 sessions i avui comencem fins a quarts de 12 del migdia. La sessió ha sigut introductòria però molt interessant, on hem vist diverses experiències i maneres de fer. És formació online i ens hem connectat des del despatx. Durant anem fent diferent formació a través de l’ACM, per ser bons servidors públics cal estar aprenent sempre.

A les 12 del migdia dono la benvinguda a un nou empadronat, un jove que fa pocs mesos que viu al municipi. Hem estat parlant una bona estona. Després acabem de signar les propostes i conformar l’ordre del dia de la Junta de Govern de dilluns que ve. Una Junta amb vint-i-sis punts a l’ordre del dia.

Marxo aviat cap a casa per dinar i poder-me connectar, a 3 quarts de 3 del migdia, a la segona sessió de formació per comerços i establiments dins la campanya de dinamització econòmica. Avui es connecten 15 professionals dels diferents negocis bisbalencs, i n’hi ha uns quants més que no es poden connectar però se’ls hi fa arribar. Avui la formadora de la Cambra de Comerç ha explicat com fer fotos i com millorar-les. Realment això és tot un món!
Agraïment sincer a tots els participants i als que llegiu aquest bloc, us animo a seguir-los a Instagram!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari