Dimecres 18 de novembre: mercat, comissió de seguiment del CDSOC i Consell Comarcal

Dimecres 18 de novembre: mercat bisbalenc, comissió de seguiment del CDSOC, Ple del Consell Comarcal i Junta de govern del Consell Comarcal

Avui és dimecres i, per tant, toca mercat bisbalenc. El mercat que portem fent les últimes setmanes amb els comerços i establiments que s’hi volen posar. Fa molt bon dia i això afavoreix a què la gent s’animi a sortir. Avui tornen a posar parada la Ma Àngela, amb artesania en vidre, l’Antònia s’anima a treure quadres, la Lorena de Tris-tras que avui té la parada amb articles per nadons i el Josep del restaurant Ull de Llebre, amb els pollastres al forn per encàrrec. Gràcies per sortir al carrer!

Després comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya), en representació de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). És telemàtica, com totes des de mitjans de març i avui em connecto des de casa amb la mixa com a companyia! Avui és el segon dia que continuem treballant amb l’estratègia catalana per l’ocupació (ECO). Dues hores intenses on anem avançant repassant la missió, els valors i la primera línia estratègica.

Sopo aviat perquè no és fins al vespre que torno a tenir feina i són dues sessions telemàtiques del Consell Comarcal. A 3 quarts de 9 del vespre e  Ple on primer es renoven alguns càrrecs electes i després aprovem els pressupostos del Consell pel 2021. Un pressupost de 15,8 milions d’euros i molt diferent del dels ajuntaments. El Consell Comarcal és finalista, que vol dir que rep ingressos en funció de les despeses que hi ha delegades. El Consell Comarcal no cobra impostos sinó que rep diners majoritàriament  de la Generalitat, dels Ajuntaments de la comarca i de la Diputació de Tarragona. Les tres àrees delegades que reben més ingressos i que també tenen més despeses, són serveis socials, ensenyament i mediambient. De les inversions previstes són majoritàriament del sistema de sanejament de la comarca.
Quan acabem a 3 quarts de 10 de la nit , ens connectem a un altre enllaç per la Junta de govern, de 6 punts a l’ordre del dia,  amb varis convenis i convocatòries.

I d’aquí a llegir una estona i a dormir.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari