Dimarts 17 de novembre: pressupostos, polígons, benvingudes i formació per comerços

Dimarts 17 de novembre: pressupostos, CCBP, benvingudes a nous empadronats i primera sessió de la formació per comerços i establiments

A les 8 del matí començo amb reunió amb tècniques municipals sobre el pressupost per l’any que ve, després de la reunió amb l’equip de govern de dissabte passat. Anem avançant!

Després, a dos quarts de 10 del matí em connecto a la videoconferència convocada per la conselleria d’ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès, de la taula tècnica dels polígons d’activitat econòmica del Baix Penedès. El tècnic encarregat ens explica la captació que fan d’inversió d’activitat econòmica, la difusió de l’oficina de captació, l’actualització del mapa de polígons i després s’obre un torn de precs i preguntes on hi participem els assistents. Una tasca important a nivell comarcal amb el suport i compromís de tots, sobretot dels municipis que tenim polígons industrials.

Avui tinc la benvinguda a nous empadronats a dues famílies, una al matí i una altra a la tarda. Totes dues molt agradables, amb qui hem conversat i resolt dubtes de serveis i del municipi. La veritat és que van molt bé aquestes trobades en petit format!

I al migdia comencem la primera sessió de formació del programa de dinamització econòmica. Una sessió telemàtica amb 15 participants (comerços, bars, restaurants, perruqueries, serveis, …) i quatre més que no hi poden assistir però que se’ls hi enviarà la sessió gravada.
Avui la formadora, la Bea, ha explicat l’Instagram per empreses i la fotografia amb smartphone. Molt interessant! i aplicable a cadascú de diferent manera.
Un projecte important que du a terme la Cambra de Comerç de Tarragona i del que hem demanat subvenció a la Diputació de Tarragona, per la dinamització econòmica. La formació acabarà amb una campanya de Nadal on tots hi podrem participar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari