14 i 15 de novembre: reunió de l’equip de govern i menjar per emportar en un cap de setmana tranquil i assolellat

14 i 15 de novembre: reunió de l’equip de govern i menjar per emportar de la Bisbal en un cap de setmana tranquil i assolellat

El dissabte 14 de novembre al matí, comprant a les botigues bisbalenques per bona part de la setmana: pa, verdura, fruita, carn, peix, embotits, … Nevera plena per una nova setmana!
Per la tarda quedem al despatx l’equip de govern amb la Judith, la Leo, el Feliu, el Félix i la Paqui. No acostumem a quedar en dissabtes per reunions de feina, però ara que no hi ha festes ni activitats els caps de setmana, és un bon moment i més aquestes setmanes que treballem els pressupostos pel 2021. Cada any s’han de treballar però cap any és igual, per això cal un estudi acurat. Ara és molt més fàcil fer pressupostos que fa uns anys, i no perquè tinguéssim pacte sinó per les persones del pacte. Ara ho sortim tots guanyant!
Al vespre arriben les pizzes de la pizzeria el Racó de la pedra que hem encarregat per sopar. Boníssimes!

El diumenge 15 de novembre fa un dia esplèndid: sol, calma i sense vent. Dia ideal per estendre roba al terrat, seure una estona i tancar els ulls, escoltant el silenci i deixar volar el pensament.
Per dinar anem al restaurant Ull de llebre per recollir el menjar encarregat i, com sempre, boníssim!

Piles carregades per començar una nova setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari