Dijous 12 de novembre: ACM i reunions

Dijous 12 de novembre: dia de reunions amb veïns i veïnes

Aquest matí tinc tres reunions amb veïns i veïnes.
La primer la faig al costat de la Judith, regidora de comerç, amb una botiga que no va poder venir a la reunió de dimarts però que hi està interessat. Li expliquem i l’apuntem a la formació. Gràcies!
La segona al costat de la Paqui, regidora de benestar social, amb una veïna per un tema d’ocupació i serveis socials. Vivim moments difícils i la situació laboral de moltes persones és molt inestable i més davant la incertesa del moment. Però això cal posar sobre la taula totes les eines que tenim i fer-hi front!
I la tercera al costat del Félix, regidor de seguretat ciutadana, amb un veí per un conflicte veïnal. Realment el veïnatge és una loteria, perquè pots tenir sort o mala sort amb veïns conflictius. L’escoltem i l’adrecem al jutjat de pau que és on es tracten aquests temes veïnals.

Durant el matí m’arriba una carta de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), del seu president, Lluís Soler, amb una explicació i dues mascaretes de l’ACM molt xules! Com que formo part de l’executiva de l’ACM, les mascaretes són per portar-les si he d’assistir en alguna reunió o activitat en nom de l’ACM. Moltes gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari