10 i 11 de novembre: dimarts i dimecres de dinamització econòmica, entrevista i demagògia de l’oposició

10 i 11 de novembre: dimarts i dimecres de presentació de la dinamització econòmica, entrevista pel Consell Comarcal i demagògia de l’oposició

El dimarts 10 de novembre estic amb la Judith, regidora de comerç, la Bea, formadora de la Cambra de Comerç de Tarragona i el Jordi Cáceres, director de projectes i competitivitat de la Cambra de Comerç de Tarragona. Estem a la sala gran del CMC de quarts de 2 del migdia a les 5 de la tarda. El motiu és fer la presentació i explicació de la proposta de dinamització econòmica als comerços i establiments del municipi. Ho fem de manera presencial en petits grups complint totes les mesures. I és presencial perquè la setmana que ve comença la formació online amb tots els interessats i treballaran amb l’instagram per crear una campanya de Nadal.
Molt contenta de la resposta dels comerços i establiments bisbalencs, ja que n’han vingut 27! ÉS una formació que farà la Cambra de Comerç de Tarragona, amb qui vam aprovar un contracte menor, i que és gratuïta pels assistents. A finals de mes presentarem la campanya de Nadal que estic segura que us agradarà molt!
Tot això és per reforçar la visibilitat de comerços, establiments i serveis del municipi i donar-los eines per millorar en els seus negocis.

El dimecres 11 de novembre al matí seguim treballant els pressupostos del 2021 i després la Lourdes Meroño m’entrevista. És una proposta del Consell Comarcal del Baix Penedès on els consellers i conselleres comarcals expliquem què fem i com contribueix el Consell als municipis. Hem passat una bona estona!

Tant ahir com avui surt a la llum la demagògia dels partits que estan a la oposició: PSC, ERC, Units i ARA. Demagògia i fins i tot prevaricació perquè si el contracte entre l’Ajuntament i Club siglo XX estava mal fet i s’ha d’anul·lar i, sabent-ho hi votes en contra i tergiverses la informació, prevariques!
Moltes persones aprofiten això per barrejar temes però els fets són els fets. La mala gestió de l’equip de govern del 2013, d’ERC, ens ha portat fins aquest punt, però l’entitat no surt perjudicada perquè una entitat sense ànim de lucre té com a finalitat fer activitats pels seus sòcies i sòcies i créixer com entitat, sense oblidar els valors i finalitats que tingui.
La Bisbal tenim moltes entitats i això suposa una gran riquesa pel municipi i Club siglo XX l’únic que canvia és el lloc i, en el moment en què les obres de rehabilitació del poliesportiu municipal estiguin acabades, hi tindran un despatx i sales per utilitzar si ho necessiten.
És veritat que deixen de cobrar el lloguer del bar de 1.300€ al mes, però no és una empresa ni un negoci sinó una entitat i, si així ho decideixen, es podran presentar al concurs del bar quan surti. Per mi la finalitat d’una entitat no és guanyar diners.

Entenc que el poliesportiu és un espai on molts bisbalencs i bisbalenques hi han passat la seva infantesa i joventut però això va canviar en el moment en què FIDSA va vendre el poliesportiu a l’Ajuntament mitjançant una permuta. En aquesta venda jo no era alcaldessa, per tant, qui no estigui d’acord amb això no és a mi a qui ha de reclamar! Nosaltres el 2015 ja vam trobar el poliesportiu com a patrimoni municipal i amb un contracte nul. En aquests anys tenim el projecte de rehabilitació a punt de licitar. I en el moment en què les obres estiguin acabades, tots podrem tornar a gaudir-ne!

Tant PSC com ERC i Units i com ARA tergiversen la realitat fent veure que es tanca el poliesportiu municipal i que es deixa al carrer una entitat i no és així. És un tema complicat d’entendre però si no hi ha voluntat d’entendre, si no hi ha voluntat de voler fer les coses ben fetes, tenim el resultat d’una oposició que no busca el millor per la ciutadania ni pel municipi sinó la confrontació i la demagògia.

I tema tancat, perquè hi ha molts projectes interessants i necessaris per tirar endavant i això és el que fem i farem.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari